Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem bírom páromból kiszedni a szexuális vágyait, nem értem mi lehet a baj?
Figyelt kérdés
Próbálom kérdezni, h mi az, amire vágyik, van e vmi, amit szeretne csinálni, ki próbálni. Mit csináljunk, hogy csináljunk. Én mindenre vevő lennék, de ehelyett csak azt kapom, h nem tudom...vagy azt, h neki így jó. Elég furi, h férfi létére nem kap az alkalmon és használja a fantáziáját.2018. dec. 12. 20:31
1/8 anonim válasza:
Ilyen a természete... nem mindenki születik baszógépnek
2/8 anonim válasza:
Mert fél hogy elveszíthet.
Talán valami olyat mondana amit te nem akarnál hallani. Nem bízik meg bennekd
3/8 A kérdező kommentje:
#1 Én sem vagyok b*szógép, attól mert ezt kérdeztem tőle.
#2 Nem hinném.
2018. dec. 12. 20:45
4/8 anonim válasza:
Pedig jól mondja a 2-es válaszoló
6/8 A kérdező kommentje:
#5 nyilván nem
2018. dec. 12. 22:05
7/8 anonim válasza:
Úgy vélem, hogyha elér veled a csúcsra, akkor jó így neki, ahogyan csináljátok ketten, együtt. Ne foglalkozz tovább a kérdéssel.
F.
8/8 anonim válasza:
Próbálj ki dolgokat, és figyeld a reakcióját: lábbal való ízgatás, domináns beszéd, talpmasszázskérés felé, enyhébb t×nrúgás (imitálás), stb. Szerintem olyan vágya van, ami szokatlan, és fél felfedni ezt, hogy nem tetszene neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!