Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Mi a véleményetek a kis mellű lányokról?
Figyelt kérdés
Ha egy lánynak kicsi a melle az attól még lehet kívánatos/ szexi? Nektek mi az a mellméret ami bejön?2018. dec. 12. 16:48
1/32 anonim válasza:
Alkathozz függ, van akinek a nagymell áll jól, van akinek a pici, én kifejezeten szeretem a vékony csajokat pici cicivel:)
2/32 anonim válasza:
Akivel elvesztettem, eléggé kicsik voltak neki de így is iszonyatosan szexi volt
Úgyhogy nekem bejönnek a kis cicis csajok is(18F)
3/32 anonim válasza:
Nekem a kis mellű lányok tetszenek.
4/32 anonim válasza:
Nekem is inkább a kicsik jönnek be.
5/32 anonim válasza:
Nálam egy Nő nem attól szexi, hogy milyen a melle, milyen a puncija vagy a popsija. Kívánom és kész!
6/32 anonim válasza:
A kis mell kevésbé valószínű hogy lóg. Ha formás, feszes, akkor nagyon szexi!
10/32 anonim válasza:
Nekem nem tetszenek a nagymellű lányok.
Szóval szerintem szexi a kisebb mell. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!