Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok nálatok mennyire számít egy pasi magassága?
162 cm vagyok és nekem olyan 172-73 az alsó határ (persze ez sem kőbe vésett), onnantól felfelé a határ a csillagos ég.
Barátom 178 cm, de volt már majdnem két méteres barátom is.
22/L
Alapból a magas srácok tetszenek. De ha minden más klappol, akkor bőven elég, hogy nálam magasabb (ami nem nehéz). (De csak a jól néz ki, alapból nem elég semmilyen esetben sem.)
160 cm
22L
A magas pasik tetszenek kb 185- jönnek be
Én 178cm vagyok
Minimum legyen 185cm
En 168cm vagyok
20/L
Egy alacsony csaj meg egy 2 méteres pasas elég hülyén mutatnak.
Egy 185 centis csaj mellé egy 2 méteres passzol.
A 150 160 akárhány centis csajok mellé 170-185 közé eső férfiak mutatnak jól, mert ugye az hogy néz ki hogy Slenderman plafon magasságból hajol le egy csókért vagy a csaj dobogóra áll...
Mivel a családom férfitagjai mind 195+ centisek, nekem a velem egymagas, vagy pár centivel magasabb férfiak jönnek be. Elegem van a nyaktörésből és nagyon utálom ha a fejem fölött az állát látom valakinek.
Én 172 centi vagyok.
32N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!