Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A teste szexi de a feje ronda. Lányok ilyen adottságokkal hogy élitek meg?
szerintem az arc fontosabb. A szex alatt is a legtöbbet az arcát nézed, ott kommunikálsz, még akkor is amikor nem beszéltek. Szexen kívül pedig 99% hogy az arcot nézed.
Nem egy ismerősöm van olyan amit leírtál (lányokról beszélek)
Van egy, akinél tényleg az arc bűnronda (óriás orr, csúnya puffadt száj, szeme összemegy, eskü mint egy Troll és a bőre is csúnya), viszont a teste olyan, hogy csak nézel, hogyan lehet ennyire szinte tökéletes.
És a lány nem kell senkinek. Biztosan dugott már eleget, mert tényleg szuper a test, de fix kapcsolatot sosem talált még, pedig egy nagyon kedves lány.
Fontos persze a test is valamennyire, sajnos volt már olyan, hogy elment a kedvem a szextől, mikor a csaj levetkőzött, de az csak egyéjszakázásnál volt (arca nagyon szép volt). Ha már viszont érzelmek ott vannak, akkor már annyira engem nem izgat a testi hiba. Viszont ahhoz, hogy érzelmek, szerelem kialakuljon, szerintem nagyon fontos a szép arc, mert szerelmes az arcba leszel, nem pedig egy szép testbe. Az inkább a ráadás :)
Én például arcra szép vagyok, de a testemet utálom, nem birok megbarátkozni vele, ezért nincs is önbizalmam, meg evészavaraim is vannak. A cicieim kicsik, lógósak és fejletlenek, a seggem, vádlim az jó, viszont hiába vagyok vékony alkatú, mivel utálok sportolni, ezért szerintem undoritóan nézek ki.
Arcra sok embernek bejövök, meg inkább a belső tulajdonságaimmal fogom meg őket, de az ellenkező nemmel még nem volt dolgom emiatt, mert szerintem ordit rólam az önbizalomhiány. :D 18L
Nekem csinos arcom van, viszont alig cici, kicsi fenék, bár az kerek (állitolag)
Soha nem mondta egy pasi se akivel látott meztelenül hogy "de csúnya cicid van, vagy h semmi alakos" stb.
Akikkel lefeküdtem mind szerettek volna következő alkalmat.
Nyilván ruhában azért sokkal jobban nézek ki, így férfiaktól sosem hallottam h "rosszat" mondtak volna az alakomról. Még csak vissza se hallottam ilyet, de nőktől igen.
Pl egy kolleginával nincs túl jó kapcsolatom. Ő kb heti szinten felhozza h milyen "gebe vok egyek már mert úgy nézek ki mint egy anorexiás. A hátam mögött még rosszabakat "ha nem látná a fejem, azt hinné pasi vagyok, hogx lehet hogy egy nőnek nincs melle stb kedves beszólások.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!