Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Vajon nyomós oka volt ennek a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon nyomós oka volt ennek a szakításban?

Figyelt kérdés
Tegnap szakított a barátnőm(17), vagyis az exem. Megbeszéltük amit megkellett, köztük a szexet is. Pl. az ágyban kevésbé teljesítettem jól, mivel mindig hamar elmentem és ezt a problémám nem beszéltük meg. Valójában a szex tabu téma volt valamiért. Nem volt sok szex, mert időnk se volt rá mindig de azon a kevésen is gyorsan elmentem és ő azt várta, hogy én hozom ezt fel, de nem igazán mertem. Igazából ezt leszámítva nagyon szerettük egymást, és nem csak ezt hanem más kisebb gondokat is felhozott... De engem az érdekel, hogy ez a szex téma mennyire nyomta rá a bélyegét az egészre. Habár végül átbeszéltük ezt is, de megoldásra már nem hagyott időt...
2018. dec. 11. 15:58
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Akkor valószínűleg ez volt a szakítás tényleges oka.
2018. dec. 11. 16:01
 2/3 anonim ***** válasza:

a szex nagyon fontos egy jó kapcsolatban.

legközelebb ha lesz párod, próbáld szex előtt pár órával kiverni, így talán jobban bírod szex közben.

vagy kompenzálj, nyalással, simivel....hogy ő is kielégüljön, ha annyi idő alatt nem élvezett el.

2018. dec. 11. 20:55
 3/3 anonim ***** válasza:
Eléggé... És ha már nem hozta fel, lehet, egy ideje orvosolta a gondokat... ha érted, mire gondolok!
2018. dec. 11. 21:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!