Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok ezt miért nem vállaljátok?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok ezt miért nem vállaljátok?

Figyelt kérdés

Többször is volt már, hogy kamera előtt csináltam egy lánynak, de sose engedte, hogy legalább a hangját halljam közbe, mindig csak írt. Már vége a dolognak egy ideje, csak gondoltam megkérdezem, szerintetek miért lehetett?

Ti ha csináltatok már ilyet, akkor hogy volt, ti is csak írtatok?

2018. dec. 10. 19:13
 1/8 anonim ***** válasza:
86%
milyen perverz manuszkákkal csetelgetsz te, meg mutogatod a farkadat, nem szégyelled magad? :D
2018. dec. 10. 19:14
 2/8 anonim ***** válasza:
81%

:D

Pasi volt:D

2018. dec. 10. 19:19
 3/8 anonim ***** válasza:
75%

:D

faszi volt

2018. dec. 10. 19:33
 4/8 anonim ***** válasza:
75%
Te egyáltalán nem láttad őt? S nem is halottad, akkor nagy eséllyel férfi volt azt illető!
2018. dec. 10. 19:36
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Hát figyu én eddig akárhály lánnyal csináltam, mindenki legalább kis videókat küldött ha nem is élőben (pl. whatsapp-on, skype-on, stb..). Vagy olyan jellegű képek amiről egyértelmű volt hogy akkor készült. De ez már régen volt, azóta évek teltek el. Amióta dolgozom, nincs időm ilyen hülyeségekre :D
2018. dec. 10. 19:53
 6/8 A kérdező kommentje:
Jó, az én hibám. Tehát ismertem a csajt, szóval nem pasi volt, bár érthető hogy ez volt az első tipp :D
2018. dec. 10. 20:15
 7/8 Drazicc ***** válasza:
Én azt nem értem, hogy miért nem kérdezted meg TŐLE, igaz nem videón, de txt ben leírta volna, így most nekünk nem kéne tippelgetnünk.
2018. dec. 10. 21:00
 8/8 A kérdező kommentje:
Igazából nem adott konkrét választ, mindig kitalált valamit.
2018. dec. 11. 07:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!