Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak is nemet tudnának mondani egy olyan lányra, aki szemmel láthatóan rá van gerjedve, és le akarna vele feküdni?
Figyelt kérdés
Tételezzük fel, hogy nem csúnya a lány, jó alakja is van és egyértelműen látszik rajta, hogy nedvesedik a bugyija, ha az illető pasival találkozik.
Van olyan, aki ezek ellenére is nemet mondana a lánynak?
2018. dec. 10. 10:51
11/14 anonim válasza:
Ha vonzó, szexi és kívánatos, nem tudnák nemet mondani.
12/14 anonim válasza:
én mondtam már nemet, nem is egyszer.
Imádok szexelni, de nekem kell egy bizonyos szint egy lányba, hogy le akarjak velük feküdni. És ez nem csak külsőséget jelent. Volt egy fizikailag szépike lány aki jóformán maga jött át, hogy dugjam meg és iszonyat idegesen távozott, mikor nem jött össze neki. De nekem nem jött be a személyisége. Tudom vannak férfiak, akik bármilyen lyukat betömnek, de nekem kell egy bizonyos szikra, hogy vonzódjak a másikhoz
13/14 anonim válasza:
Ez már jó néhányszor megesett. Attól, hogy rám van gerjedve a csaj, még nem fogom feltétlenül megdugni... A közhiedelemmel ellentétben 😁45/f.
14/14 anonim válasza:
Nagyon sok ilyen alkalom volt. Ha nem vagyok kapcsolatban akkor gondolkodás nélkül, de ha van párom akkor soha senkivel nem fogom megcsalni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!