Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nő miért vannak oda az erőszakosabb alkalmakért?
Figyelt kérdés
Többször lehet itt olvasni, hogy a nők szeretik a bilincs, kikötözés és társait (azaz az erőszakosabb dolgokat) a partnerétől. Ha meg ez nincs, akkor meg olyat keresnek, akinek ez bejön. Miért van ez? A hétköznapokban is megnyilvánul ez a fajta érdeklődés?
A másik: fordítot esetben miért nincs ilyen, tehát, hogy a férfi szereti, ha a nő "teszi helyre"?
Szerintem a dominans hajlam mindenkiben benne van, mas kerdes , hogy kiben mennyire . 🙂 A ferfiak is szeretik a dominans noket olykor , es a nok is szeretik a dominansabb ferfiakat olykor . Egyszeruen izgato . Valaszom talan az lehet , hogy a rossz es a tiltott gyumolcs a legizgibb mindig!! 😁 Mas otletem nincsen ra. L
2018. dec. 10. 07:56
3/9 anonim válasza:
A férfi dominanciával mutatja ki az erejét, és ez imponál a nőknek, izgatja őket.
Személy szerint engem is.
2018. dec. 10. 08:15
4/9 anonim válasza:
Szerintem meg nem az ágyban mutatják ki a férfiak az erejüket, ha ott, akkor már baj van. Nem kell keverni a hétköznapokat a szexuális irányultsággal!
2018. dec. 10. 10:08
5/9 anonim válasza:
a nőkben nagyon erősen jelen van a dominancia harc, ezért rájuk jobban hat, ha valamiféle dominancia játékot csempésztek az együttlétekbe (legyen az bármilyen oldala)
férfiaknál nagyon fontos az életben, hogy az erőviszonyokat felmérjék, ki az alfa, ki az irányító, ezért mi pedig jobban gerjedünk arra, ha valakit magunk alá tudunk gyűrni
2018. dec. 10. 10:23
6/9 anonim válasza:
4-es, nyilván szexuális értelemben kell értelmezni....
2018. dec. 10. 10:37
7/9 anonim válasza:
A nő a "befogadó oldal", ezt sose felejtsd el.. ez pedig eleve feltételezi azt, hogy a legtöbb nő szereti, hogyha a férfi valamilyen szinten legalábbis dominál a szexben... Ez teljesen természetes. A mértéke nyilván egyénenként változik.
2018. dec. 10. 13:20
8/9 anonim válasza:
a "miért"-re válasz, hogy ez egy evolúciós folyamat eredménye...
2018. dec. 10. 13:40
9/9 anonim válasza:
Itt, gyakorin minden nő egy kib@$zott vadmacska, akinek lételeme az anál, a BDSM, a fojtogatós szex, a hajtépés, valamint az, ha szájba dugják öklendezésig-könnyezésig, a g*ci pedig mennyei mannával ér fel a számukra, és nyelik, mint kacsa a nokedlit. A valóságban az ilyen emberek alulreprezentáltak.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!