Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ki volt már nős pasival?
Akár csak egy alkalom, akár szerető.
Miért mentetek bele úgy, hogy tudtátok, hogy a pasinak van barátnője, vagy még komolyabb, felesége?
Igen.
Elcsábított, ő kezdeményezett.
Nagyon vonzódtam hozzá, megőrjített és én is őt.
Vele nőnek éreztem magam, az én élvezetem volt számára az első, akár viszonzatlanul is.
Hatalmasakat szexeltünk.
Nem feküdtünk le, "csak" orál és csók volt.
Az őszinte válaszom elég gáz. Azért mentem bele, mert jólesett, hogy "nahát, valakinek kellek, akár csak ennyire is". Mégcsak nem is jön be. Egyébként a főnököm. De megbántam. Ez lassan egy éve volt, azóta folyamatosan próbálkozik, de nem mentem bele többször, tényleg megbántam. Azt mondta, nyitott kapcsolatban élnek a barátnőjével, de nem tudom, hogy ez igaz-e.
Voltam egyszer nős férfival. Fél évig összejártunk, aztán elköltöztem az ország másik végébe és emiatt lett vége :D amit nagyon sajnálok, mert rohadt jó volt vele a szex.
Megállapodtunk a szexkapcsolatban. Innentől kezdve semmi közöm nem volt a feleségéhez. Nem is érdekelt.
Nem miattam ment tönkre az a kapcsolat. Meg szerintem nem is ment tönkre, a pasi szereti, csak a csaj frigid. És a pasi így tudott vele lenni, hogy félrekefél :D most nyilván más nőt keresett ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!