Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha valaki látja, hogy a szálkás/sportos/atlétikus/izmos férfiak tetszenek leginkább a nőknek, akkor miért nem szánja rá azt a néhány évet, hogy olyan alkatot érjen el kövérből/vékonyból?
Kedves 10-es, mint mondtam, a kisportolt test, az csak a kirakat. ;)
Csak azért, mert valaki kisportolt, attól még belül lehet egy nulla, plusz nem jelenti azt sem, hogy férfi lenne. Márpedig ha egy ilyen pasiról bebizonyítod, hogy csak egy kisfiú jó körítéssel, az ritka libidóromboló tud lenni. Na és persze az ilyenek 90%-a jellemtelen, így nincs nehéz dolga annak, akinek erős a személyisége.
Hisz lássuk be, ha beoltasz egy kondiszökevényt, annak az első szava az lesz, hogy: "megverjelek?!" Ez a reakció meg nem egy erős jellemre vall, tehát amint ez a szöveg elhangzik, nyert ügye van az embernek, és csak le kell járatni a csajok előtt, amihez csak egy lökés kell, a munka nehezét ő maga végzi el.
Nem nagy kunszt. Akinek van esze és erős jelleme, és ismeri a nőket, az simán felülkerekedik egy kisportolt emberen a csajoknál.
Röviden: csak annyit kell tenned, hogy a csajnál le kell rombolni azt az illúziót, hogy a kiszemeltje egy férfi. Ennyi.
11-es vagyok.
Mondjuk, hogy kinek mit jelent a jó csaj, az már megint egy másik kérdés, hisz csak azt a csajt lehet így elorozni, amelyik nem hűséges és csak a dugásra megy, márpedig az ilyen vakolt libák mindennek nevezhetőek, csak nőknek nem.
Ne aggódj kedves 10-es, én csajomat is sok kisportolt akarta, csak épp egyikse járt sikerrel. Megmondta nekik, hogy egyik se ér annyit, hogy engem elhagyjon. Vokt, akit én állítottam le, mert túl bunkók voltak és nem értettek a szép szóból.
Hosszú távú kapcsolatnál barátaim nem az izom a nyerő és nem is a csak erre gerjedő nők. Mert ha nincs jellemed, akkor nincs semmid sem.
Ennyi szerencsétlen f....kat,hp-ket!
Itt rítok egyfolytában b+.
Mi számít? Az izom?
5éve edzek,mert szeretek edzeni,és lexarom,hogy ez bármelyikteknek tetszik e vagy nem.
Nem erről szól az életem,hanem sokminden másról.Ha valaki annyira sötét,hogy a külalakból itéljen,és megmondja a tutit,az miért hívatkozik belső tulajdonságokra,és egyéb kvalitásokra?Nincs itt egy kis ellentmondás?
Jaj mer gyúr,akkor biztosan ,feltétlen egy hülye lehet csak!Nem veszed észre,hogy pont te vinnyogsz előitéletesen?
Azt is le..om,aki purnyadva szexel jó nőkkel.Hadcsinálja,ahogy akarja. Kit érdekel.De ugyanúgy
Nem más fogja nekem se megmondani,hogy mit csináljak,vagy hogy csináljam.
Mert test nem így működik.
Zabálok mint az állat égy gyurok mint a gép. Eredmény nagy hasam.
Nem zabálok gyurok. Eredmeny nagy a hasam.
Kedves kérdező mond meg mi a farkat csináljak,hogy szálkás/sportos/atletikus?
...atletius testért?
Véletlnül fejeztembe az előbb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!