Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért nem akar megdugni a pasim?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem akar megdugni a pasim?

Figyelt kérdés

Teljesen el vagyok keseredve.

Rámásztam pucéran, csókolgattam, fel is állt neki, beleültem, de aztán elernyedt és abbahagytuk és elment cigizni.

Olyan rossz vagyok, hogy nem akar megdugni?

Nagyon fáj a lelkem és fáj az ágyékom is, mert totál felizgultam és nem mentem el.

Nagyon rossz érzés :(

2018. dec. 9. 14:46
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
van valakije...
2018. dec. 9. 15:03
 12/24 anonim ***** válasza:
Mert nem kíván...
2018. dec. 9. 15:07
 13/24 anonim ***** válasza:

Ezernyi oka lehet. De ennyiből tényleg SEMMIT nem tudunk mondani.

Első körben fel kéne deríteni, hogy mi miatt kezditek megunni egymást? Vannak valamilyen problémák? Nem feltétlenül csak egymás között... nem től stresszes az életetek?

Az, hogy a kommunikációval óriási gondok vannak, egyértelmű. Hogy ez csak mostani dolog, vagy eleve halálra volt ítélve a kapcsolatotok, azt nektek kell tudni. De beszéd nélkül, csak a szexre nem lehet alapozni.

2018. dec. 9. 15:07
 14/24 anonim ***** válasza:
Lehet ténylegesen fáradt, ideges, munkahelyi problémák, vagy esetleg van valakije.
2018. dec. 9. 15:09
 15/24 anonim ***** válasza:
31%

Értem, hogy rosszul esett, de

" mert totál felizgultam és nem mentem el"

basszus, legalább fizikailag ne érezd rosszul magad, ha már ő lusta, ujjazd meg magad, drágaság...

2018. dec. 9. 15:12
 16/24 anonim ***** válasza:
0%
Sajnálom. Írj ha szívesen dugnál helyette velem. Ha tetszel, benne vagyok.
2018. dec. 9. 15:16
 17/24 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Remélem tényleg csak fáradt.

Bár már biztosan unalmas is vagyok neki

2018. dec. 9. 15:22
 18/24 anonim ***** válasza:
Unalmas? Mindig egyformán csináljátok? Csak az ágyon és egy pózban? Semmi váltogatás?
2018. dec. 9. 15:50
 19/24 anonim ***** válasza:

Nagyjából az van, hogy ennyit hozol ki belőle.

Volt oylan időszak, amikor én is azt hittem, hogy potenciagondajim vannak. Aztán lett egy új párkapcsolatom és hamar bebizonyosodott, hogy semmi probléma nincs :)

2018. dec. 9. 17:55
 20/24 anonim válasza:
Van valaki más neki.
2018. dec. 9. 20:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!