Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Voltál már orgián? Olyan jó volt mint képzeled?
Hosszú órákat töltök fantáziálással arról, hogy milyen lenne, ha 8-10 pasi keményen megrakna, vagy lenne pár nő is, hogy a nyalást is kipróbálhassam. Már teljesen a megszállottja vagyok a gondolatnak.
Gyakorlatban is olyan jó az ilyesmi, mint képzeletben?
Két pasi egy nő felállás még nem túl nagy orgia tudom…
Én az egyik pasi vagyok. Az én tapasztalatom nem volt túl jó. Egész egyszerűen nem kellett volna ott lennem…
Az én tanulságom az: Ismerd meg annyira a résztvevőket, hogy tudd jó lenne e velük a szex vagy sem…
Én majdhohynem ismeretlenűl csatlakoztam… hiba volt. De ennek ellenére nem adom fel. Egyszer majd összejön az a társaság, akit én keresek…
Egyáltalán nem!
A képernyőn látottaktól teljesen eltér, az első 20-30 perc még jó aztán már inkább taszító mint vonzó. Én ffi vagyok, hatan voltunk, a hölgy állítása szerint nimfomániás volt, úgy egy órát bírhatta, aztán lefújta az egészet, mert fájt már neki. Keményen kapott az igaz, és mindenhova. A gumi kötelező, anélkül bele sem egyeztem volna.
Ugyan ezzel a hölggyel, a hármas felállás, nagyon izgalmas, kielégítő volt mindenkinek.
Voltam több alkalommal is.
Általában az elsö alkalom a meghatározó, ami ez esetben 9ffi 1 nö volt.Jó volt.
Azóta voltam még 7-8 alkalommal ennél valamennyivel szerényebb felállásban.
2ffi 1 nö felállásban sokszor, talán 30-40 között..
Mielött lerohannak, honnan, netröl.
37f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!