Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok erről az esetről? Tennem kéne valamit?
Tegnapelőtt este már az ágyban feküdtünk, mikor a párom megkérte, hogy elégítsem ki a számmal. Nagy élvezettel játszottam el a szerszámával, annyira, hogy teljesen fel is izgultam. Miután elment, visszafeküdtem mellé és húztam a kezét az ölembe, de láttam, hogy nagyon fáradt, ezért mondtam, hogy hagyja, nem fontos. De azért én elintéztem magamnak a dolgot ott mellette fekve. Annyit kérdezett, hogy "most nélkülem csinálod?" és mondtam, hogy igen... Aztán aludtunk és nem is beszéltünk a dologról.
Most ezzel megbántottam? Bocsánatot kéne kérném?
Jaaj ezért nehogymár neked keljen bocsánatot kérned, mert orál után "hirtelen" fáradt lett. Ha ennyire zavarta volna h te mellette magadnak kell megoldanod akkor ezt nem hagyta volna.
Nincs miért bocsánatot kérned, ink neki kéne szégyenkeznie h még ennyire is lusta.
Nem volt bunkó egyáltalán és nem hirtelen lett fáradt.
Pont azért aggódtam, mert utólag belegondolva lehet, hogy szégyenbe hoztam ezzel...
Köszönöm a rendes válaszokat.
Jogos a kérdés. Van olyan balfék aki ezen besértődik. Nem tudjuk hogy a pasid ez a kategória-e.
Én szívesen nézem ha magának akarja csinálni, sőt ha engedi besegítek egy vibrivel.
Aki ebből hiúsági kérdést csinál az egy idióta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!