Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok. Melyik a rosszabb?
Figyelt kérdés
Ha az illető hamar elélvez vagy pedig ha nem tud elélvezni?2018. dec. 8. 17:38
2/10 anonim válasza:
Ha hamar elélvez,az rosszabb.Elég ha én kielégűlök,többi nem érdekel.
3/10 anonim válasza:
Hamar elélvez nekem mindenképpen rossz. Meg neki is lehet lelkileg.
Ha nem tud elmenni, az inkább neki rossz. De kérdés, hogy csak punciba nem tud vagy egyáltalán.
5/10 anonim válasza:
Mivel nekem nem kell túl sok idő az orgazmushoz, ezért a gyorstüzelőt választanám. Tapasztaltam már olyat, hogy nem tudott elmenni a partnerem, hát az eléggé kiábrándító számomra, meg olyan semmilyen, befejezetlen.
7/10 anonim válasza:
Ha nem tud elmenni. Azt hinném bennem van a hiba.
8/10 anonim válasza:
engem sem erdekel ha nem tud elmenni... az o baja... volt mar ra pelda, az idealis ha en elmegyek 3-4 es utoljara egyszerre ::))))
10/10 anonim válasza:
Ha nem tud elélvezni, az rosszabb. Nekem még sosem volt orgazmusom, nem kellemes dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!