Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fiatalabb (18-20) lányoknak mennyire jönnek be a 30+-os pasik, akár komolyabb kapcsolatra is?
Azt hiszik a csajok, hogy az idősebb pasi jobb, mert érettebb a gondolkodása és nem viselkedik úgy, mint egy gyerek. A francokat nem.
Aki csak simán utazik pesten vagy bárhol,esetleg jár boltba, az tudja, hogy az idősebbek se jobbak, csak annyiban különböznek a gyerektől, hogy testileg kifejlett egyedek.
25 vagyok, férfi, de munkám során azt tapasztaltam, hogy mindegy, hogy hány éves az ember, ugyan azt a módszert alkalmazod. A gyereknél is és egy felnőttnél is. Sőt, a felnőttek rosszabbak, mert ragaszkodnak saját egojukhoz, és gyerekkori sérelmeiket kivetítve közlik, hogy "ne mondjam meg, hogy mit csináljon, mert felnőtt ember". Csak a szentem az nem fogja fel, hogy vannak szabályok, amiket be kell tartania és nem viccből vannak kitalálva.
Nincs érett vagy éretlen ember. Ostoba és intelligens van csak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!