Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A fiatalabb (18-20) lányoknak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A fiatalabb (18-20) lányoknak mennyire jönnek be a 30+-os pasik, akár komolyabb kapcsolatra is?

Figyelt kérdés

2018. dec. 7. 21:16
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
23%

Azt hiszik a csajok, hogy az idősebb pasi jobb, mert érettebb a gondolkodása és nem viselkedik úgy, mint egy gyerek. A francokat nem.

Aki csak simán utazik pesten vagy bárhol,esetleg jár boltba, az tudja, hogy az idősebbek se jobbak, csak annyiban különböznek a gyerektől, hogy testileg kifejlett egyedek.

25 vagyok, férfi, de munkám során azt tapasztaltam, hogy mindegy, hogy hány éves az ember, ugyan azt a módszert alkalmazod. A gyereknél is és egy felnőttnél is. Sőt, a felnőttek rosszabbak, mert ragaszkodnak saját egojukhoz, és gyerekkori sérelmeiket kivetítve közlik, hogy "ne mondjam meg, hogy mit csináljon, mert felnőtt ember". Csak a szentem az nem fogja fel, hogy vannak szabályok, amiket be kell tartania és nem viccből vannak kitalálva.

Nincs érett vagy éretlen ember. Ostoba és intelligens van csak.

2018. dec. 7. 23:26
 12/16 anonim ***** válasza:
Attól függ, hogy miért akar fiatal lányt.
2018. dec. 8. 00:08
 13/16 anonim ***** válasza:
Hol is vannak ilyen lányok ?
2018. dec. 8. 01:22
 14/16 anonim ***** válasza:
Nekem nem igazán, a pasi javára néhány évet tartok elképzelhetőnek a magam részéről, de fura módon a nálam fiatalabbak vonzanak a leginkább.
2018. dec. 8. 07:43
 15/16 anonim ***** válasza:
Mi köztünk is volt elég nagy korkülönbség, mégis együtt voltunk majdnem két évet. 😀 És az sem a kor miatt lett vége ! Néha még összejárunk, beszélgetünk, egy - két programot csinálunk együtt , ettől függetlenül is. 😊 Szerintem normális. A lányok előbb érnek. Nem biztos, hogy apakomplexus ez, mert apukám mellettem volt kis korom óta és nem csak a 10 - 30 évvel idősebb pasik jönnek be .
2018. dec. 8. 18:04
 16/16 anonim ***** válasza:
30 vagyok, és általában nem kapnak szívbajt a 16 évesek sem. Aztán ott a másik véglet, hogy 28 éves csajnak a 30 túl öreg, a 25 meg túl fiatal... :D
2019. jan. 1. 09:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!