Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fiatalabb (18-20) lányoknak mennyire jönnek be a 30+-os pasik, akár komolyabb kapcsolatra is?
Figyelt kérdés
2018. dec. 7. 21:16
3/16 anonim válasza:
Nekem az idősebb pasik jönnek be olyan 25-50+ 21L nem kérek privát!!
4/16 anonim válasza:
Én 20 évesen ismertem megy az akkor 32 éves barátomat. Két év után is tart, nem kérek privátot.
5/16 anonim válasza:
Nagyon.
1. A pasinak bejön a liliomtiprás.
2. A csajnak apakomplexusa van.
3. Aranyásó a csaj és pénzért egy kecskével is járna.
4. Az előző három együtt.
6/16 anonim válasza:
Nem a kor számít. Sokkal inkább vagyok együtt egy nálam 10 évvel idősebb pasival, mint egy velem egykorú idióta, gyerekes, sráccal. 20/L Privátot én sem kérek
8/16 Diavolino44 válasza:
Az egy picit mar necessebb, kb 10 ev az meg siman belefer. Tobbnel, mar kezdodik a tul oreg vagy hozzam duma. Az egyik legjobb legerdekesebb kapcsolatom az ebben az evben volt egy 21 eves lannyal. De o nagyon durvan erett gondolkodasu volt. Szoval szerintem mukodhet.
33/f
9/16 anonim válasza:
Párom 32, én 20 vagyok. Közel 4 éve együtt vagyunk.
N
10/16 anonim válasza:
Nem igazán, bár a párom 29 és még mindig elkérik a személyijét. A kor csak egy szám, 30-35 évesen még nézhet ki valaki huszonévesnek, főleg ha vékony és arcszőrzet nélküli (ami nekem bejön), aztán vannak huszonéves szakállas szőrös "bácsik", akik jó 15 évvel idősebbnek néznek ki...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!