Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Végre kielégítettek orálisan hosszú idő után. Csak egy kocsi kellett hozzá?
Van egy cuki lány, aki régóta tetszik, sose néztem volna ribinek.
Sokszor mentem már oda hozzá, de mindig csak kuncogott a vicceimen, meg nézett a nagy csillogó szemeivel, áttörő eredmény nem volt.
Most vettem egy 5 éves Volvo v40-et kedvező áron, 200 ezer km volt benne,1.6 os motorral, szóval ne higgyétek azt, hogy most én egy x6-os bmw-vel beálltam a munkahelyemre.
Persze a magyar gépjárműállomány átlagéletkorához képest még így is jó.
Egyik nap megkért az ebédlőben, hogy nem e dobnám el egy darabig, én már a kocsiban mondtam neki, hogy hazaviszem teljesen, nem gond, mondta, hogy cuki vagyok, amikor várakoztam, hogy kiszáll, simogatta a combom, majd mondta, hogy "had háláljam meg", gondolom a többit már tudjátok, nektek is volt ilyenben részetek.
Csak a kocsi miatt volt? Mert ahogy írtam nem egy luxusautó. Ti összejönnétek vele?
Szerintem semmi köze a kocsinak ehhez. :)
Szinte biztos, hogy tetszettél már neki korábban.
XDDDDDDDDDDDDDDd
Kisavason anno 2/3 boroskoláért szopott az egyik osztálytársnőm, ráfizettél nyertes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!