Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha vannak olyan srácok akik a szűz lányokra hajtanak, akkor vannak olyan lányok is akik a szűz pasikra? :D
Van olyan, hogy egy lánynak/nőnek van olyan elméleti vágya, hogy egy szűz fiút ő tanítson be és ő avassa be a szex rejtelmeibe de ezt igazából úgy kell elképzelni, hogy megismerik egymást és idővel kapcsolat lesz köztük. A fentebb említett dolog pedig csak egy amolyan plusz dolog.
Olyanról én még egyáltalán nem hallottam, hogy egy lánynak az lenne a célja, hogy kimondottan szűz fiúkkal szexeljen.
4-es jól írja, mivel én is olyan lány vagyok, akit ez izgatna...
Tény, hogy nem ez az általános, de attól még előfordul.
Nem vagyunk egyformák.
Negyedik szűz fiúmmal vagyok együtt 3,5éve már. Nekem ez fétisem és nem vagyok hajlandó olyannsl leállni akinek volt egy nője is akár. Lehet engem utálni de én undorodom attól aki már szexelt mással...Az egy éjszakás szexektől is undorodom.
22/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!