Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha csúnya a mellem az mennyire hátrány szexnél?
Figyelt kérdés
Méretével nincs bajom szerencsére (80C) csak a formájával. Melltartóban szépen mutat viszont ahogy leveszem nagyon lóg és a mellbimbóm is nagy. Engem rettentően zavar. Mit tudok tenni ellene, hogy leküzdjem úgymond ezt a gátlást?2018. dec. 7. 08:55
21/26 anonim válasza:
Nekem pont olyan, mint a második linkeden, szóval köszike. :D
22/26 anonim válasza:
21es, nem gáz, minden okés a te melleddel, az összes mellel, aki egy mell miatt nem dug meg az után neked sem kell sírni.
17es voltam.
23/26 anonim válasza:
A 23-as inkább szilikonos férfi :D
24/26 anonim válasza:
Ez tök jó, de mit csináljak, ha momentán pont nem engedik meg az anyagi kereteim, hogy plasztikai műtétre áldozzak? Ne dugjak még 5 évig és utasítsak vissza mindenkit, aki esetleg próbálkozik, mert ha hozzám akar nyúlni, akkor csakis igénytelen lehet?
25/26 anonim válasza:
Biztos talál tökéletes külsejű nőt egy jól kinéző pasi, de, ahogy a mellékelt ábra is mutatja, azok fejben nagyon gyengék. És egy intelligens pasinak igenis fontos, hogy értelmes, okos nővel legyen együtt.
26/26 anonim válasza:
Egyéni/pasik kérdése! nekem pl nem lenne hátrány! Én az embert, a nőt szeretem és nem csak a melleit! F.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!