Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok AZ Ex pasitoknak van szexvideo vagy pucér képe rolatok?
Jelenlegi pasitok tud rola? Mit szól hozzá?
Életkort is ha lehet... Köszi a válaszokat üdv
Nem érdemelne semmit egy olyan nő a férfitól, aki rejtegeti a múltját. Nyilván szégyelli, vagy talán ami még rosszabb, még mindig abban él.
Na, szóval a múlt minden sötét titkának bevallása után jöhet a fotózás a gyűjteménybe. Természetesen nem kölcsönösen.
Olyan jókat nevetek azokon a válasza akkor amikor azt mondják, hogy a múltjukhoz nincs köze a jelenlegi párjuknak.
Egyrészt én nem akarnak semmit olyan embertől aki nem merik felvállalni a múltját és múltbéli tetteid előttem. Másrészt a múlt pont ugyanúgy hozzátartozik az emberhez arról tudomást nem venni számomra nagyon fura és nem sok jót mond el a másikról.
Van foto, video.
Nekem is van rola, rolunk.
Hat sok minden nem er vele :)
Recskazzon ra ha akar :D
Rengeteg szexvideónk van, de egyikünk sem élt, él vissza vele!
A jelenlegi párom mindet látta, és vele is készült már rengeteg:)
Van sajnos. Ki is került a netre.
Én hülye meg dugdostam, meg letöröltem a pikáns videókat, hogy én egy fasza gyerek vagyok.
Van rólam videója, 4 is. Mindegyik másmilyen. :)
Nekem is róla.
Párom nincs de aki utána volt srác, tudott róla. Nem zavarta, mondtam neki hogy nem nézegetem. De meg van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!