Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azt hiszem Domináns nő vagyok?!
Szerintem uralhatod anelkul is, hogy megkotozned. Szopd, aztan ne engedd elmenni, vagy csabitsd el ugy, hogy kozben nem erhet hozzad. Egyebkent szerintem nem feltetlen baj, hogy dominans vagy. Ha szeret a parod elfogad ugy, ahogy vagy. Csak egyszer mondd el neki oszinten, mert o sem fogja elvezni a szexet, addig amig latja, hogy valami gond van, de nem tudja, mi az. Illetve probalj meg megnyilni neki. Egyszer adj annak is eselyt, hogy teged uralnak.
Ui. Tudom hogy off kerdes, de miert irtal szinte mindent felkialto jellel? Nem bunkozasbol kerdezem, csak tenyleg erdekel.
Ne íjedj meg önmagadtól!
Ha a párod elfogadja ezt, akkor tedd meg nyugodtan. Egy kapcsolatban a kölcsönösség a legfontosabb. Ha egyszer neki kedvezel, akkor a következő alkalommal ő kedvezzen Neked:). Számomra nagyon ízgató dolgot írtál:).
Szerintem nem feltétlenül Domináns vagy. Egyszerűen gátlások sérelmek vannak benned, és ezeket kompenzálod. Ez nem kijelentés, csak egy vélemény és az sem biztos, hogy igaz.
Sok féle képpen lehet dominálni. Ha le tudod magadban tisztázni a férfiak iránti érzelmeidet akkor vizsgáld át, hogy mennyire szeretnél te irányitani egy férfit. Mit élvezel benne, mi jelent örömöt? Ez csak a szexre, vagy az élet más területein is Örömet okoz számodra.
Azt gondolom hogy ha ezekre megtalálod a választ és akkor is Dominánsnak tartod magad, akkor kezdj el videókat történeteket olvasni. Keresd meg neked mi a tetsző és nem tetsző a BDSM- ben. (Nem feltétlenül kell ütni verni az alárendeltet, vagy kínozni) Eztán keress mahgadnak egy hozzád illő párt, akivel tisztázzátok a vágyaitokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!