14-én hüvelyi uh szerint nem volt domináns tüsző. A doki azt mondta, próbálkozzunk azért. Tegnapra nem vártam, reggel negatívat teszteltem, azt hiszem ma megjön. :- ( Lehet ez babuci?
Figyelt kérdés
Felkerestem a pécsi energy klub vezetőt. Egyenlőre nem szedhetem a gynexet, helyette regalent kell szednem2009. ápr. 27. 10:57
1/4 anonim válasza:
Ha 14.én nem volt domináns tűsző, akkor valószínű hogy nem mostanában kell megjönnie, hanem lehet hogy van jó pár napod és esetleg később volt a peteérés.
A peteérés után kb. 12-14 nap tellik el mire megjön.
Szóval lehet később volt peteérésed. De akkor később is jönne meg a nemvárt.
2/4 anonim válasza:
Szia!Miért nem szedheted a Gynexet?Ez érdekes.Pedig mindenhol azt irják róla,hogy segiti a peteérést és a beágyazódást.Akkor ez se jó mindenkinek?Kiváncsian várom a válaszod,amit előre is köszönök!
3/4 A kérdező kommentje:
az energetikai mérés szerint emésztési gondjaim vannak, és előbb azt kell rendbe tenni.(ami igaz is, mert 4-5 naponta tudok wc-re menni.) utána jöhet a gynex. a ciklusom mindig 25-26 napos
2009. ápr. 27. 13:03
4/4 anonim válasza:
Mit jelent hogy nem volt domináns tüsző??? Nekem a 10. napin baol oldalon 10mm volt, jobbra 12 és 13 mm. Rá két napra jobbról eltűnt, balon nem nőtt, rá megnt két napra balra 16mm jobbra semmi. Kitolódott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!