Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Ti kiöblítitek a szátokat, miután nyaltátok a barátnőtöket?
Figyelt kérdés
2018. dec. 3. 14:05
11/27 anonim válasza:
nem, de gondolom ő neki nem tetszik az ízed
12/27 anonim válasza:
borotvált vagy? csupasz? lehet az a baja hogy nem.
tőle kéne megkérdezni mi baja. egy egészséges férfi szeret nyalni.
13/27 A kérdező kommentje:
Borotvált, de nem teljesen csupasz. De ez nem magyarázat arra, hogy miért nem élvezi az egészet. Ő azt állítja, élvezi, de tudom, milyen, mikor kívánnak. Nem ilyen.
2018. dec. 3. 14:56
14/27 anonim válasza:
lol úgy érzed nem annyira szeret nyalni, tehát meleg.
15/27 anonim válasza:
Nem meleg, csak önző.
És bár nem akarok elhamarkodottan ítélni, de nem ő lesz "az igazi".
16/27 Bence_ válasza:
Bízz a megérzésedben.
Fagyi után se rohanok öblögetbi.
Eltudod őt igy fogadni?
17/27 Ibron185 válasza:
Nem szakitom meg de a körszakállam lemosom utána!
18/27 anonim válasza:
Nálam ilyen sose volt. El is menne a kedvem attól hogy tovább nyaljon. Ha ápolt vagy ès te is megteszed akkor ez gáz.
19/27 anonim válasza:
Csajoknál is van, aki iszik egy kis vizet szopás után, hogy ne maradjon a szájában a sprema és a pöts nedvek.
20/27 anonim válasza:
Nem, pont, hogy szeretem hogy nyalás után is ott van rajtam az íze.
Lehet hogy te nem ízlesz neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!