Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasim túl hamar elélvez ez mitől lehet?
Azért mert ügyetlen. Nincs köze sem a korotokhoz sem ahhoz hogy mennyire van kiéhezve, mert ahogy olvasom rendszeresen szexeltek.
Én még véletlenül sem tűrném el, nem lenne elég hogy csak kinyal és kész.. Pár alkalom után a szextől is elmenne a kedvem.
A 30 másodperc meg egyenesen röhejes!
De ha neked ez elég akkor egészségetekre!
Nemtudok vele mit tenni akar eleg akar nem
Szeretem a párom ki ilyen ki olyan
Ezert is irtam hogy jobb lenne ha tovább birná szerinted én szabom meg hogy birja 10percig minimum?
Veletlen sem turned el :D
Meglatszik hogy egy boszorkany vagy
Nekem nem a szex minden van mar gyerekunk is nem fogom e miatt elhagyni rohejes a feltetelezesed
Egyszeruen csak jobb lenne ha kicsit tovább birná de ha nem hát nem :)
Nem mondtam hogy elhagynám. Csak elmenne a szextől a kedvem. Nem ugyanaz a kettő.
Magyarázz bele magadnak amit akarsz, de attól még a jó szex egy nagyon fontos eleme egy párkapcsolatnak.
2-3 perc az nem gyorstüzelő.
Pláne ha előtte elélveztél és le is szoptad. Talán az utóbbit redukálnotok kellene, ha azzal majdnem a csúcsra jut.
De, 2-3 perc az gyorstüzelő.
Ha te nem forszírozod beéred a nyalással, ő nem fog semmit tenni, pedig lehetne.
Nekem hiányozna a hosszabb aktus, még akkor is ha nem attól lenne orgazmusom.
Két év után jutott eszedbe amúgy?
Most még csak kicsit zavar, aztán jobban fog, utána meg félre lépsz majd egy olyannal aki bírja.
Előzd ezt meg, ülj le vele beszélni.Olvassatok utána, van egy halom technika, gyakoroljatok.
"2-3 perc az nem gyorstüzelő."
Öhm..de..az.Ez már nem fog változni,csodálom,hogy csak 2 év után kezdett el zavarni,hogy egy balfäsz a pasid,kérdező..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!