Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz a nagy mellbimboudvar?
Figyelt kérdés
Nagyon ronda szerintetek az ha egy lanynak nagy a bimboudvara? Sajnos az enyem eleg nagy es e miatt gatlasos vagyok nem szivesen veszem le a melltartomat2018. dec. 2. 14:42
11/21 A kérdező kommentje:
Miert lennek troll?:D
Kuldjek kepet azt akarod ezzel mondani?:D
Nem ertem milyen kerdesrol beszelsz es eddig 2kerdest tettem fel az egyik ez a masik meg egy fehernemus :)
Ugyhogy menj el innen mert senki nem kivancsi rád puszillak 22/l
2018. dec. 2. 15:29
12/21 anonim válasza:
Igen, akár küldhetsz is képet. Csak hogy tudjuk milyenről beszélgetünk.
13/21 anonim válasza:
De ha jobban meggondolom: Inkább ne küldj, mert nem akarom egy kis bifiú lőcsét nézegetni :D
14/21 anonim válasza:
Én pont a nagy bimbóudvart szeretem pici bimbóval!
A különleges mindig a legérdekesebb!
15/21 anonim válasza:
Nem gáz! Én nagyon-nagyon szeretem simogatni, szopni, stb! f.
16/21 anonim válasza:
Én meg a nagy peckes bimbókat szeretem. Az udvar kb mindegy.
17/21 anonim válasza:
a nagy bimbó udvar nem zavaró, de a gátlásosságod emiatt az nagyon is lelombozó lehet
kis és nagy mellen is találkoztam nagy bimbó udvarral, nekem tetszett
25F
18/21 anonim válasza:
Simán oké ,meg is mutathatod nekem ha valóban nő vagy. Ezt egy sima próba fotóval igazolhatod.:)
19/21 anonim válasza:
Egyáltalán nem gáz, én például kifejezetten izgatónak találom. Semmi okod rá, hogy emiatt gátlásos legyél.
35F
20/21 anonim válasza:
Ha a kebleid is nagyok hozzá, akkor az úgy jó!
Kulcsszó az arányosság! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!