Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek mennyi volt a legidősebb nő akit sikerül megfektetnie? Mennyi idősek vagytok/voltatok akkor?
Figyelt kérdés
Újabban elkezdett kíváncsivá tenni egy 30 as nő. Helyén való lenne ha megtörténne? 20/F2018. dec. 1. 15:10
4/13 anonim válasza:
Nem nagy dolog ilyen öreg tyúkokat megfektetni, rég nem piszkálták meg a legtöbbet..
5/13 anonim válasza:
A legidősebb 31 éves, én akkor 23 voltam. De a legnagyobb korkülönbségg köztem és egy 29 éves nő közt volt, én akkor 18 voltam. Valamiért mindigis az idősebb nők érdekeltek.
6/13 A kérdező kommentje:
fuu ez elég undorító megbántam ezt a kérdést :/ nem öregaszonyokra gondoltam hanem milfekre.. max 36-8...
2018. dec. 1. 17:38
7/13 anonim válasza:
Ember..milyen "öregasszonyokról" beszélsz..
45-50-es nők között is éppen annyi csinos és szexuálisan vonzó van,mint a 36-38 közöttieknél.
Ismerek 45 éves kidolgozott testű,helyes,ápolt nőt is,meg ismerek 30-as igénytelenebbet is,aki kinéz 45-nek..
Egyébként "hivatalosan" a 30-40-50-es gyermekes nőket hívják milfnek.
8/13 anonim válasza:
22 voltam, a lány 27. Nagyon tetszett, hogy olyan természetes volt neki az egész, hogy meg merte kérdezni; akarok-e vele szeretkezni, na meg az összes többi dolog ^_^
9/13 anonim válasza:
idén sikerült összehozni egy régóta egyedül lévő kolléganővel én 25 ő 60 vagy 15 évet tagadhatna és nagyon jó vele lenni minden téren ő eddig számomra a legjobb kapcsolatom, igaz nem nyíltan mert ez sokakat megbotránkoztatna és nem kell ez nekünk, boldogak vagyunk aztán kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!