Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hogy vagytok ezzel?
Figyelt kérdés
A barátnőmet szeretem, ő is engem, régóta élünk együtt, de most érzem azt, hogy kicsit belefáradtam abba, hogy mások az igényeink. De ezzel nem is lenne probléma. Inkább azzal lett probléma, hogy én kívánom és ha napokon keresztül én bókolok, kényeztetem, hangolom esetleg, nem történik néha semmi. Mikor én vagyok rossz passzban, de ő hirtelen megkívánja a dolgot, akkor én álljak készen azonnal és elégítsem ki minden igényét. Lehet sarkosnak hangzik a megfogalmazásom, de sokadszorra már fárasztó és kicsit frusztráló is. Kényes téma, nehéz erről beszélgetni. Veletek előfordult már ilyen? Hogy kezeltétek a helyzetet?2018. dec. 1. 11:12
1/8 anonim válasza:
Ilyen helyzetben egy életet leélni lehetetlen. Amit ide írtál, azt beszéld meg a barátnőddel, majd döntsetek:
1). kissé mindketten alkalmazkodik a másikhoz (járható út, ha a másiknak ez még nem esik terhére)
2). egyikőtök alkalmazkodik, de a másik nem (idővel garantálom, hogy széjjelmentek),
3). nem alkalmazkodtok egymáshoz (és elválnak az útjaitok, marad egy emlék).
2/8 anonim válasza:
Egy dolgot jegyezz meg: a nők _általában_ "ciklusvezéreltek" (ha nem szednek fogamzásgátlót). Vagyis használd ki, amikor termékenyek és megőrülnek a szexért! Amikor meg mélyrepülésben vannak, azt illik elfogadni, hiszen a hormonszintjeiket nem tudod megváltoztatni bókokkal meg kényeztetéssel.
3/8 anonim válasza:
Nálunk ugyanez van. Javasoltam már, hogy inkább egyáltalán ne legyen szex, arra még be tudnék állni, még az is jobb lenne mint így, de hát nem fogadta el, mert az nem buli.
5/8 A kérdező kommentje:
A fogamzásgátló szedése okozhat esetleg libidó csökkenést?
2018. dec. 1. 14:48
7/8 anonim válasza:
Igen. A fogamzásgátló szedése, valamint a szerelem múlása okozhat libidó csökkenést.
8/8 nagybotos válasza:
Az ragadott meg, hogy ennyire maga akarja megszabni azt, hogy MIKOR Másban is ilyen uralkodni vágyó? EZ AZ EGÉSZ NAGYON MÉLYEN -TUDATTALAN-SZINTEN ARRA FELÉ MEGY HOGY KILÖKJÖN TÉGED AZ ÉLETÉBŐL. Azért tudattalan szint, mert tudatosan : "dehogy is"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!