Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Venom11 kérdése:
Fiuk nektek menyi idore van szuksegetek ket menet kozott?
Figyelt kérdés
2018. nov. 30. 22:01
11/20 anonim válasza:
attól függ mekkorát élvezek ha nagyon nagyot akkor fél óra kb ha normálisat akkor 10 15 perc. 7 volt eddig a legtöbb egy nap.
12/20 anonim válasza:
Tényleg függ sokmindentől, ha aznap az első szex, akkor 5-10 perc
14/20 anonim válasza:
Én általában eléggé kielégülök utána és nem vágyok még egy reszelésre.
16/20 anonim válasza:
Attól függ, hogy milyen a kedvem és mennyire vagyok fáradt.
Van, hogy egyből visszarakom, van hogy kell pár perc, van hogy utána elmegy a kedvem.
17/20 anonim válasza:
Ritka adottság, de nekem 3-4 perc már elég az újratöltéshez. :) 24/F
18/20 anonim válasza:
Kedves 17-es. Ez korántsem ritka adottság :D
19/20 Estienne válasza:
Nekem ke se lankad. Simán tudom rögtön folytatni.
20/20 anonim válasza:
62 évesen voltt, hogy egy délután háromszor gerjedtem. Aztán ugyanazzal a nővel egáltalán nem ment egy pár hónap múlva. Eleinte hosszú koplalás után talákoztunk és kipihent voltam. Később már kevésbé kívántam és sok minden ellene szólt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!