Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden embernek a fenekén nő "szőr" vagy angolul "butt hair". Mennyire zavar egy nőben, ha nem borotválja ott magát?
Bocsánat előre is a furcsa kérdésért, de nem tudom máshol feltenni ezt.
Azért ebbe a kategóriába tettem fel, mert komolyan nehéz túllenni ezen, első barátnőm lévén, eddig nem igazán tudtam erről a dologról.
Más lányok esetleg eltávolítják ezt? Csak nekem okoz ez problémát az elfogadásban? köszönöm
Na, fiúk alapjáraton MINDENKINEK van. Akinek nincs, annak szimplán le van szedve.
Én szőke, szinte szőrtelen lány vagyok, a lábamon összesen két tenyérnyi folton nő szőr, de intim szőrzetem nekem is nő, ami bizony kicsit hátrébb is nyúlik. Aki azt írja, hogy neki nincs, az szerintem magára a fenékre értette, nem pedig ‘alulra’.
Ha alapjáraton borotválkozik, akkor szerintem csak arról lehet szó, hogy nem tudja, hogy ott is lehet kicsit szőrös. Nektek ez elképzelhetetlen, de a lányok konkrétan sötétben tapogatóznak borotválkozás terén, magyarul nem látják amit csinálnak. Kell egy kis rutin hozzá.
Ne szégyenítsd meg, csak mondd, hogy biztos nem vette észre, de hátrébb kihagyott egy kis részt de semmi gond.
Pont.
Ui.: Egyszer nézd meg a sajátodat. Garantálom, hogy az övé a közelében sem lesz.
"Csak nekem okoz ez problémát?".
Csak neked , meg a hozzád hasonlóknak.
Ne nézegesd a seggét , ha mást nem látsz egy nőben , szar életed lesz.
komolyan, nekem SEMMI szőröm nincs ott. havonta 1-szer szakállnyíróval megyek végig az egész területen, és onnan semmit sem szed le.
szőke vagyok, kék szemű, és nem egy szőrös típus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!