Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek van olyan csaj...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek van olyan csaj aki élvezné, ha ő lehetne az első egy 22 éves fiúnak?

Figyelt kérdés
2018. nov. 29. 23:17
 1/8 anonim ***** válasza:
Én igen, mert nekem is ő lenne az első.
2018. nov. 29. 23:18
 2/8 anonim ***** válasza:

Nekem igen, gerjedek az ilyesmire, de kapcsolatban élek.

De elméleti szinten igen, nagyon izgat.

2018. nov. 29. 23:51
 3/8 anonim ***** válasza:
Egyszer volt ilyen, élveztem. Nekem ő a második volt.
2018. nov. 30. 00:21
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Ha bejossz, igen,izgat,hogy en elrontalak meg tanitalak nehany dologra.

N/36

2018. nov. 30. 00:24
 5/8 anonim ***** válasza:
En nagyon nem szeretnek ilyesmit. Regen volt mar tapasztaltam en is azota es inkabb arra vagyom hogy valakivel izgi legyen esetleg tudjon mutatni ujat is ne nekem kelljen tanitgatni... 22N
2018. nov. 30. 00:44
 6/8 anonim ***** válasza:
46%
Én kifejezetten :)
2018. nov. 30. 01:51
 7/8 anonim ***** válasza:
Nincs.
2018. nov. 30. 03:26
 8/8 anonim ***** válasza:
Nekem egy kapcsolatban ez lelkileg fontos szempont. Ha nem is az első, akkor legalább csak a második legyek neki... Bár ha a mostani párommal szét mennék, nem tudnék szexuális kapcsolatot létesíteni többet senkivel... Undorodom attól a gondolattól is, hogy lefeküdjek mással... Ebből kofolyólag kapcsolatot sem akarnék. Csak megcsalás lenne a vége és nem az én részemről.
2018. nov. 30. 07:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!