Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Idősebb nők titeket mennyire vonzanak szexuálisan a fiatalabb férfiak?
9/10
Téged valami sérelem ért az idősebb nők irányából hogy ilyen lekezelő stílusban beszélsz róluk?
Engem vonzanak, minden korosztályban vannak vonzó,kevésbé vonzó és egyáltalán nem vonzó személyek.Annyiban igaza van a 9-esnek hogy egy jóképű,sportos,jókiállású fiatal és jóképű, sportos,jókiállású idősebb férfi közül valóban a fiatalabb a vonzóbb, de az utána következő gyülöletbeszédet már nem értem. 1.Tisztában vagyunk vele, hogy nők között is a fiatalabb a vonzóbb általánosságban, és akkor mi van? Ha nem haragszol nem fogjuk se felkötni magunkat, se kolostorba vonulni 30-35 felett, azért mert a fèrfiak jobban szeretik a fiatalokat.Nagy a vilàg, megfèrünk a fiatalkedvelő férfiakkal. Amúgy sem kényszerítünk egy férfit sem, hogy velünk legyen,ha pedig valaki önszàntából velünk akar lenni, ahhoz semmi köze senkinek. 2. A szexuàlis vonzerő mellett sok más is befolyásolja az emberek,pláne a nők véleményét. Pl.sok fiatal pasi olyan lenézően és degradálóan gondolkodik az idősebb nőkről mint a 9-es, aki pedig csak egy ócska,eldobható tárgynak tekint azzal nem fogunk szexelni,akkor sem ha egy félisten. Illetve vannak akik komolyabb kapcsolatot keresnek,egy társat,akivel megoszthatják az egész életüket,erre pedig nem mindig alkalmas egy fiatal félisten, aki általában csak egy "Milfet" keres nem feleséget. Sok fiatal férfi pedig direkt azért keres idősebb nőt,mert a korából kifolyólag értéktelennek tekinti és úgy érzi mellette megengedheti magának a kicsapongást,hűtlenkedést, egyebeket. Szóval sokkal mélyebb okai is vannak annak,hogy sok nő a nyilvánvaló vonzerejük ellenére sem nyitott a fiatalabb férfiakra, nem az, hogy "játszuk a grófnőt". Sőt, aki "grófnőt" akar játszani,az pont hogy fiatal bikákkal villog. 3. A megalázó viselkedésről pedig... hát, inkább ne is akard megtudni hogy a férfiak korosztálytól függetlenül ettől hányszor gyakrabban és hány százszor megalázóbban/primitívebben viselkednek ha szexről van szó....Próbáld ki,írj ki egy kamu kérdést/választ, szexre nyitott nőnek kiadva magad...
A kérdéshez még annyit,hogy volt már hosszabb, 7 éves kapcsolatom 9 évvel fiatalabb férfivel, és nem ő cserélt le fiatalabbra, hanem én untam rá az egyre csúnyább viselkedésére(igen,ő pl.nem ért,hanem elbutult a korral, mert ilyen is van).
40/N
Ez a legostobább és esetlenebb logika a világon. Valakinek már meg kellett ölnie valakiét, hogy lekezelően beszéljen egy gyilkosról?
Mellesleg nem lekezelően beszéltem, hanem őszintén és leplezetlenül. Nem egy csoport az ami bosszantja az embert, hanem az általános képmutatás és ami a legfontosabb a hazugság. Maga a hamis dolgok az amik felett nem tudok elsiklani és jó pofát vágni hozzá, de a világon minden kapcsán. Ez nem jelent indulatot, vagy dühöt, csak szimplán nem fogok befeküdni neki. Bármiről is legyen szó és bárhol történjen. Persze tudom ilyen mélyről jövő igazság érzet és erkölcsi érzék belétek nem szorult. Mikor egy névtelen oldalon is a színjáték megy. Persze most nem csak ilyen dologban, mindenhol ez megy itt. Viccesnek viccesek tudnak lenni, de hogy merné bárki elvárni, hogy csatlakozzam hozzá?
Mellesleg soha nem kezdtem volna idősebb nővel, pont hogy sokszor kellett visszautasítanom őket. Semmilyen sérelem nem ért, max annyi, hogy bizonyos esetekben felháborított a feslettségük, hogy finoman fogalmazzak. Boldog párkapcsolatban is élek nagyon is kegyensúlyozott szexuális élettel. Nem az, hogy naponta, hanem naponta többször, éppen egy órája elégítettek ki szájjal, szóval szexuális frusztrációba se kapaszkodhatsz. A külsőmet garantálom, hogy messze jobb, mint az itteni emberek nagyon nagy százalékának. Szóval a magammal való elégedetlenség sem játszik. Nem kell ilyeneket belemagyarázni, szimplán annyi, hogy én nem leszek bólogató kutya soha pl. szavazatért, vagy bármilyen megítélésért, mikor bullshitet tolnak az arcomba. A legfontosabb amit még hozzátennék, hogy 32 éves vagyok, nem egy kis tini. Éppen eleget láttam és tapasztaltam már a világban ahhoz, hogy tudjam mi merre.
Lehet rossz érzés, hogy van akit nem tudtok megetetni és nem fekszik be, de elkéne kezdeni megbírkózni ezzel
13/13
Senki nem várta hogy bólogass,sőt a véleményed sem,mivel ha felgörgetsz a lap tetejére láthatod,hogy korban és nemben nem téged céloztak meg a kérdéssel.
Milyen képmutatásról,színjátékról,hazugságról zagyválsz itt? Mindenki leírta őszintén vagy bejön a fiatalabb korosztály vagy nem. Mivel kellene bárkit is megetetni??Ha két ember kölcsönösen szimpatikus egymásnak kortól függetlenül akkor közösen döntenek arról hogy milyen jellegű kapcsolatot alakítanak egymással,nem csak a nő akarata lesz a mérvadó.
Miért lennének rosszabbak,erkölcstelenebbek az idősebb nők mint a fiatalok vagy akár a férfiak?Azért mert láttál, tapasztaltál dolgokat,nem gondolom hogy lenne jogod általanosítani.
Negyven éves nő vagyok férjjel,családdal,de dühít amilyen stílusban írsz az idősebb hölgyekről.
Igazából nem értem hogy egy tökéletes,boldog,kiegyensúlyozott férfi mi a fészkes fenéért foglalatoskodik azzal hogy egy bizonyos korosztályt minősítsen anoním oldalon.
Ha segíteni nem tudsz érdemben a véleményeddel csak bántani és provokálni akkor jobban jár mindenki ha a válaszokra szánt időt inkább a párod kényeztetésére fordítod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!