Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, milyen érintés lehet...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, milyen érintés lehet az, ami kedves, de nem zaklató?

Figyelt kérdés

Ha például a munkahelyen van egy kolega akit nem ismertek, csak hetente egyszer összefuttok a legváratlanabb szituban, és mosolyogtok rá. Szóval ha a pasi elmenne mellettetek, hol és hogyan érinthetne meg anélkül, hogy szexuális célzatnak/zaklatásnak tekintenétek a kedves gesztus helyett?

Mit reagálnátok? Igazából a terv az, hogy ha kedvesen reagál, akkor elhívom kávézni. Csak még a nevét sem tudom...

#érintés #bizonytalanság #bekamerázott_terület
2018. nov. 28. 22:17
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Nálam pl egyszer az jött be, hogy végigsimította gyengéden a hajam, mintha lett volna benne valami. Persze nem volt, mindketten tudtuk, de nagyon jól esett. Egyértelmű volt attól az esettől, hogy kívánom.
2018. nov. 28. 22:48
 12/20 anonim ***** válasza:
66%
Nem esne jól semmilyen érintés egy idegentől. Talán azért sem, mert idegen férfiakhoz nem szoktam vonzódni, ez nálam lassan alakul ki, így addigra már nem is lenne idegen.
2018. nov. 28. 23:18
 13/20 A kérdező kommentje:

Legutóbbi, bocsi, hogy ezt írom, de a hiba a te készülékedben van.

"idegen férfiakhoz nem szoktam vonzódni"

2018. nov. 28. 23:32
 14/20 anonim ***** válasza:

Bocs, válaszolok fiúként is. Kétélű fegyver az idegen érintése. Viszont állítólag volt olyan pszichológiai kísérlet, hogy a férfi megérintette a nő karját, de úgy, hogy szinte ne is vegye észre. Amikor megérintette a nőket, akkor nagyobb eséllyel tudta utána randira hívni őket. Ha jól emlékszem ez is csak a nagyon jóképű férfiaknál vált be (gondolom idegennel randit nem sokan beszélnének le...).

Szóval ezt legfeljebb akkor ajánlom, ha nagyon biztos vagy a dolgodban. Egyébként meg beszélgess vele, ha tudsz, vagy ha lehet, menjetek együtt kávézni vagy ilyesmi. Ha a közeledben dolgozik esetleg valami viccelődés vagy bók mehet, ha jó vagy benne. Nem kell, hogy nyomozz a neve után, viszont nem árt keresni a lehetőséget, hogy bemutatkozzatok egymásnak. Addig nehéz tovább haladni... Viszont vigyázz, hogy az se legyen erőltetett!

2018. nov. 28. 23:36
 15/20 anonim ***** válasza:

"Legutóbbi, bocsi, hogy ezt írom, de a hiba a te készülékedben van.

"idegen férfiakhoz nem szoktam vonzódni""

Ne haragudj, de nem gondolom, hogy ez hiba lenne nálam, vagy bárkinél. Ilyen a beállítottságom, szimpatikus lehet bárki első látásra, de hogy testileg is vonzódjak valakihez, ahhoz picit többször kell látnom, hallanom, beszélnem vele. Ez sosem okozott akadást a pártalálásban, így már csak ezért sem értem, miért lenne "hiba a készülékemben"?

2018. nov. 28. 23:51
 16/20 anonim ***** válasza:
Engem alapból zavarnak csak úgy az érintések. De pl a kézfejem megérintése vagy egy pillanatra megszorítása talán bevállna.
2018. nov. 29. 00:46
 17/20 anonim ***** válasza:
Szerintem is kar, váll esetleg hát ami nem minősül zaklatásnak sőt meg jól is tud esni az embernek.
2018. nov. 29. 09:40
 18/20 anonim ***** válasza:

Tehát az alapfelállás az, hogy néha szembe jön, mosolyog, de még soha egy büdös szót nem váltottatok egymással?

Ebben az esetben maximum a váll megérintését tudnám elfogadni, de azt is csak oly módon, hogy tényleg figyelemfelhívásként, pl forduljon feléd, figyeljen rád.

Én szinte minden nap beszélek a "másikkal", munkáról, magánéletről, mindenféléről, de a pillanatnyi érintéseken túl csak 1-1 felkar-simogatás vagy a kezek összeérése fordul elő.

2018. nov. 30. 09:23
 19/20 anonim ***** válasza:
Érintéssel ne kezdj! Néhány mondat beszélgetés, ha megvan az összhang, akkor jöhet mondjuk egy poén, ha veled együtt nevet rajta, akkor jöhet közben egy pármásodperces felkarérintés (hát, váll egyelőre felejtős). Ha nem húzódozik, és társalgásban marad, már leszűrhető, hogy vevő-e rád valamilyen szinten. Ha igen, itt már érdemes megkérdezni, hogy meginna-e veled majd valamikor kettesben egy kávét, vagy hasonló...
2021. szept. 3. 18:10
 20/20 anonim ***** válasza:
Ó, bakker, most nézem, hogy ez egy 2 éves kérdés... De hogy jött ez most fel nekem? 🤔😄
2021. szept. 3. 18:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!