Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, milyen érintés lehet az, ami kedves, de nem zaklató?
Ha például a munkahelyen van egy kolega akit nem ismertek, csak hetente egyszer összefuttok a legváratlanabb szituban, és mosolyogtok rá. Szóval ha a pasi elmenne mellettetek, hol és hogyan érinthetne meg anélkül, hogy szexuális célzatnak/zaklatásnak tekintenétek a kedves gesztus helyett?
Mit reagálnátok? Igazából a terv az, hogy ha kedvesen reagál, akkor elhívom kávézni. Csak még a nevét sem tudom...
Legutóbbi, bocsi, hogy ezt írom, de a hiba a te készülékedben van.
"idegen férfiakhoz nem szoktam vonzódni"
Bocs, válaszolok fiúként is. Kétélű fegyver az idegen érintése. Viszont állítólag volt olyan pszichológiai kísérlet, hogy a férfi megérintette a nő karját, de úgy, hogy szinte ne is vegye észre. Amikor megérintette a nőket, akkor nagyobb eséllyel tudta utána randira hívni őket. Ha jól emlékszem ez is csak a nagyon jóképű férfiaknál vált be (gondolom idegennel randit nem sokan beszélnének le...).
Szóval ezt legfeljebb akkor ajánlom, ha nagyon biztos vagy a dolgodban. Egyébként meg beszélgess vele, ha tudsz, vagy ha lehet, menjetek együtt kávézni vagy ilyesmi. Ha a közeledben dolgozik esetleg valami viccelődés vagy bók mehet, ha jó vagy benne. Nem kell, hogy nyomozz a neve után, viszont nem árt keresni a lehetőséget, hogy bemutatkozzatok egymásnak. Addig nehéz tovább haladni... Viszont vigyázz, hogy az se legyen erőltetett!
"Legutóbbi, bocsi, hogy ezt írom, de a hiba a te készülékedben van.
"idegen férfiakhoz nem szoktam vonzódni""
Ne haragudj, de nem gondolom, hogy ez hiba lenne nálam, vagy bárkinél. Ilyen a beállítottságom, szimpatikus lehet bárki első látásra, de hogy testileg is vonzódjak valakihez, ahhoz picit többször kell látnom, hallanom, beszélnem vele. Ez sosem okozott akadást a pártalálásban, így már csak ezért sem értem, miért lenne "hiba a készülékemben"?
Tehát az alapfelállás az, hogy néha szembe jön, mosolyog, de még soha egy büdös szót nem váltottatok egymással?
Ebben az esetben maximum a váll megérintését tudnám elfogadni, de azt is csak oly módon, hogy tényleg figyelemfelhívásként, pl forduljon feléd, figyeljen rád.
Én szinte minden nap beszélek a "másikkal", munkáról, magánéletről, mindenféléről, de a pillanatnyi érintéseken túl csak 1-1 felkar-simogatás vagy a kezek összeérése fordul elő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!