Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, milyen érintés lehet...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, milyen érintés lehet az, ami kedves, de nem zaklató?

Figyelt kérdés

Ha például a munkahelyen van egy kolega akit nem ismertek, csak hetente egyszer összefuttok a legváratlanabb szituban, és mosolyogtok rá. Szóval ha a pasi elmenne mellettetek, hol és hogyan érinthetne meg anélkül, hogy szexuális célzatnak/zaklatásnak tekintenétek a kedves gesztus helyett?

Mit reagálnátok? Igazából a terv az, hogy ha kedvesen reagál, akkor elhívom kávézni. Csak még a nevét sem tudom...

#érintés #bizonytalanság #bekamerázott_terület
2018. nov. 28. 22:17
1 2
 1/20 A kérdező kommentje:
Azt hozzátenném, hogy elsősorban intelligens, frusztrációktól mentes lányok véleménye lenne a releváns, mondjuk úgy 20-30 éves kor között.
2018. nov. 28. 22:19
 2/20 anonim ***** válasza:
82%
Hát szerintem ne erintessel kezdd az túl intim. Köszonj rá, kérdezd meg milyen napja van stb. De egy kB teljesen idegen embertől nekem spec semmilyen érintés nem esne jól.
2018. nov. 28. 22:19
 3/20 A kérdező kommentje:

Egyszer már néztük egymást. Sőt, aztán ő nézett engem másik alkalommal, és mosolygott. Még így is para az érintés dolog?

Kiegyensúlyozottnak tűnik, és 100%, hogy mindvégig biztonságban érezné magát.

2018. nov. 28. 22:25
 4/20 anonim ***** válasza:
100%
Ha tetszik, kedves, szimpatikus, akkor esetleg hát, váll, kar. Maximum. Arc, haj, derék, csípő kizárva, mellekről már nem is beszélve.
2018. nov. 28. 22:25
 5/20 anonim ***** válasza:
69%
Jaj most nézem, hogy olyanról van szó, akivel nem ismerjük egymást. Akkor kizárt lenne nálam az érintés.
2018. nov. 28. 22:26
 6/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm nektek! Egyik válaszoló: Nyilván nem fogom becsúsztatni a kezemet csupasz hátához, pláne nem a cicijéhez. :D Viszont akkor a kézfej pl működhet szerinted (nem tudom hányas vagy)?
2018. nov. 28. 22:28
 7/20 anonim ***** válasza:

Nyilván nem csupasz hátra és mellekre gondoltam :-D

Ja igen, kézfej is beleférne, bár mint utólag hozzáfuztem, nekem csak akkor, ha ismerjük egymást és szimpatikus.

2018. nov. 28. 22:29
 8/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ, ari vagy. Ment is a zöld kéz, meg másoknak is
2018. nov. 28. 22:30
 9/20 anonim ***** válasza:

Köszi :-)

Közben rájöttem, hogy nem is nekem szólt az a kommented, hogy nyilván nem fogod becsúsztatni a kezed a csupasz hátához, melléhez :-D Elnéztem.

2018. nov. 28. 22:37
 10/20 anonim ***** válasza:
100%
Én nem szeretem, ha egyből fogdosással kezd egy idegen, még ha egy vállérintésről van szó, akkor sem. Ha tetszem neki, szólítson le, mosolyogjon rám, kezdeményezzen beszélgetést, nézzen a szemembe, de ne rögtön érintéssel indítson, mert az túl sok lenne.
2018. nov. 28. 22:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!