Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez egy elég furcsa kérdés lesz Lányok vagy fiúk ti beleszoktatok pisilni a fürdő vizetekbe?
Figyelt kérdés
2018. nov. 28. 21:07
1/12 anonim válasza:
Na, azt azért nem szoktam. Olyan megesik, hogy zuhanyzás közben megeresztem, de a vízbe, amibe aztán fürdök tovább, az ki van zárva.
3/12 anonim válasza:
Nem. Fürdés előtt elvégzem a dologom oda,ahova kell
4/12 anonim válasza:
És ezt miért a szexualitás kategóriába írtad, erre izgulsz?
6/12 anonim válasza:
Kamaszkoromban néha előfordult, amikor felfedeztem, hogy szeretem a pisis dolgokat. Most már nem fürdök kádban, de zuhanyzáskor igen, és önkielégítéskor is magamra szoktam engedni.
28 f
7/12 anonim válasza:
Igen, rendszeresen...
De ennek nem igazán van szexuális háttere.
Nem hiszem, hogy ez olyan durva lenne higiéniai szempontból.
Szerintem ha utána rendesen lemosom magam tusfürdővel akkor nem gáz.
20/f.
9/12 anonim válasza:
Zuhanyzás közben nagyon nagyon ritkán.
10/12 anonim válasza:
bele hát,szép lesz a bör töle,,medveczky ilonka is megmondta
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!