Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az gáz ha 13 cm hosszú és 12,5 a körátmérője a farkamnak? Nem kicsi? Eddig nem volt rá panasz de más lányok véleménye is érdekelne.
Figyelt kérdés
2018. nov. 28. 15:06
11/24 anonim válasza:
Körátmérő az mi tesa? Kerület inkább nem? Átmérő 12.5 az kólásüveg. 13 hosszú meg majdnem 13 átmérő. Kockalőcsöd van henger alakban körátmérővel?
12/24 he84 válasza:
Nem olyan kicsi, az átlagos 13-16 cm között van. A nagyobbal 17 cm felett csak rosszabb, mert sokat kell mindig óvatoskodni és jobban is fáj azzal a legtöbb nőnek. A 17 cm a maximum nálam, nekem a kicsik és az átlagosak az okásak.
Ám nem kérek privit, nem keresek senkit!
13/24 anonim válasza:
"és 12,5 a körátmérője"
Körfogata / körmérete / kerülete lehet annyi, - vagyis ha körben megméred egy mérőszalaggal, nem pedig nem az átmérője.
(A 12,5 cm átmérő egy újszülött baba fejméreténél nagyobb, szóval ... xD )
14/24 A kérdező kommentje:
Ja ja rájöttem hogy rosszúl mondtam. Bocsi:D De értitek na :)
2018. nov. 29. 09:13
15/24 kovpet válasza:
Régen nekünk volt egy olyan tárgyunk, hogy matematika. Már általánosban is. Ott megtanították az alapfogalmakat.
Újabban nincs már az a tantárgy? Vagy csak fakultatív?
16/24 A kérdező kommentje:
Nen tudjátok túltenni magatokat a matematikán? Most komojan ezen kell rugózni. Foglalkozzatok már a kérdéssel idioták. Ha nem tudsz normálisan hozzászólni a témához akkor szűjjé sünt. Kinek nem inge ne vegye magara.gyökérhub
2018. nov. 29. 10:35
17/24 anonim válasza:
KomoLYan bizony. Látom a nyelvtan sem kötelező már. Se matematika, se nyelvtan... De a lőcsmérés az megy.
18/24 A kérdező kommentje:
Milenne ha mindenki olyan okos volna mint te? Normálisan feltettem egy kerdest. Tudom nem írók valami hejesen de ugy gondolom nem ez a lenyeg itt. Neked viszon más sem okoz örömet mint hogy beszoljal es kritizald a masikat ugy hogy nem is ismered. Rad vetítve sokmindent elmond ez. Törődj a saját dolgoddal. Menjel nyelvtanozni.
2018. nov. 29. 17:09
19/24 he84 válasza:
Vannak akiknek jogosak szúrja a szemét némely helyesírási hiba és hasonlók. Engem is általában zavarnak az ilyen "j"-s, "ly"-os keveréses hibák és hasonlók, de legtöbbször inkább nem szólok róla. Ettől még nem kéne bunkónak lenned kérdező és idiótázni másokat, így csak magadat minősíted le, már bocsi. Volt aki segíteni akart azzal, hogy szólt a hibáért, emiatt pedig nem kéne leszólni az illetőt!
20/24 A kérdező kommentje:
Magamat nem minősitem le. Aki normálisan a témához szólt azzal nem is volt semmi gond. De aki itt matekorázgat meg nyelvtanorázgat az akkor az mi. Nem kell beszólogatni. De nem is érdekel már. Tisztelem becsülöm aki tudott normálisan válaszolni ahhoz amit kérdeztem.
2018. nov. 29. 21:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!