Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit szólnátok ha a párotok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit szólnátok ha a párotok ezzel állna elő? 22/N

Figyelt kérdés
Szex téren ellaposodott picit a kapcsolatunk, ezért arra gondoltam, hogy feldobom a szex játékszerek vásárlásának lehetőségét. Konkrétan még nem beszéltünk arról, hogy valamin változtatni kellene, vagy, hogy gond lenne. Hogy reagálnátok ha csak simán annyit mondana a párotok, hogy menjünk el egy szexboltba. Nem akarnám bántani az önbecsulését ezen a téren, de jó lenne valami pluszt vinni a dologba. Én még egy hármasra vagy egy másik párral együtt szexre is nyitott lennék, de ezt aztán végképp nem tudom hogyan kellene előadni neki.. Véleményeket, esetleg tapasztalatokat várok. :)

2018. nov. 28. 07:31
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

egy egész doboz szexjátékszerünk van. Mi imádjuk őket (pasiként írom)

De az tény, hogy sok pasi féltékeny és az egóját sérti, ha azt mondod, akár virág nyelven is, hogy ő nem a legtökéletesebb ember és szerető, az ujja/nyelve/farka nem elég az extázishoz.

Ha a te pasid is ilyen, féltékeny még a zuhanyrózsára is, akkor nem lesz siker. De attól még érdemes közösen elmenni boltba, mert nem csak műfarkakat/vibrátort lehet venni, vannak jelmezek és bilincsek is, arra nem lehet féltékeny.

u.i.: mivel már sok pénzt költöttünk erre, egy tanács: NE VEGYETEK GAGYI CUCCOT! Ha nincs pénz minőségi cuccra, akkor felejtsd el, mert csak pénzkidobás az ablakon. Ja és síkosító szinte mindenhez kell!

2018. nov. 28. 10:31
 12/18 anonim ***** válasza:

Ezek a jatekszerek hidegen hagynak, a beoltozos, na attol pl rohogogorcsot kapok mert ugyis tudom hogy bohockodas realista vagyok.

A harmast bevallalom barmely felallasban a negyest is, az eletszeru, mindenki akarja.

Ellenben a legtobben inkabb jatekokat vesznek meg noverke ruhat.

2018. nov. 28. 11:18
 13/18 anonim ***** válasza:
Nem csak játékszerrel lehet feldobni a szexuális életet.Ha ennyire nem vagy biztos abban,hogyan fog ez elsülni,akkor akár megpróbálkozhatnál más módszerrel is.
2018. nov. 28. 11:23
 14/18 anonim ***** válasza:

A szexbolt is sértő lenne a számomra, de a hármas vagy más párok beszervezése tuti váláshoz vezetne mert olyan nő aki nem érzi jól magát csak velem az mehet!

Viszont helyszinek változtatása az együttlétekre lehet használna.

F/42

2018. nov. 28. 12:08
 15/18 mikeXxX ***** válasza:

Meglepődnék mivel szinte minden van 😁.

12# Nő vagy férfiként mondod ezt ?

2018. nov. 28. 14:15
 16/18 anonim ***** válasza:
Nálunk ez úgy működött (én vagyok a férfi), hogy a párommal erről beszélgettünk, felhozta, hogy ő még semmi ilyesmit nem próbált ki, ennyiben is maradt a dolog. Közben ez felcsigázta a fantáziámat, vettem egy vibrátort, elmondtam neki, hogy este valami újat fogunk kipróbálni. Tetszett neki az ötlet, nem tudta miről van szó, majd mikor kiderült, kipróbáltuk és mindkettőnknek izgató volt. Azóta komplett arzenálunk van ilyen célra, a thai gyöngysortól elkezdve az anál plugokig minden, vibrátorok, különböző gélek, szemtakaró, bilincs, gésa golyó, vibrációs gyűrű, imádjuk őket, nem mindig vannak használatban, kedvfüggő, de bármikor fel tudjuk dobni az együttléteket ha arra vágyunk! :)
2018. nov. 28. 14:46
 17/18 anonim ***** válasza:

Nyugodtan hozd fel neki a szexhsop látogatást !

Annyit meg hozzátennék hogy a 1 L 2 F fellálást kerülő férfiak önbizalomhiányosak ! Azért nem szeretnének plusz pasit mert mi van ha az idegennek nagyobb a farka ? Ha jobban élvezi a csaja/felesége az idegennel ? Aztán majd szépen megcsalja vele külön is a tudta nélkül ... ilyenekre gondolnak a nyomik! Én azt ajánlom az összes ilyen kapcsolatban levő nőnek ha előkerül ez a probéma inkább dobja ki a kisfarkú pasast.

2018. nov. 28. 14:54
 18/18 anonim ***** válasza:

Exemnek volt egy vibrije és én mondtam, hogy vegyük be a játékba és utána vettünk még ezt azt mindkettőnk elvezetéért.

A mostani barátnőmmelnsem bánnám ha ő hozná fel, bár én már kérdeztem, hogy szeretne-e valamit.

A többes felállás meg iszonyatosan adott kapcsolattól függ. Exemmel 2F1N felállásban is benne lettem volna, de mostanival még a 2N sem nagyon jutott eszembe és nem azért, mert annyira ki vagyok elegülve, csak nem olyan a helyzet.

Szerintem simán fel lehet hozni. Normális pasi megérti. Lehet neki is eszébe jutott, csak nem merte még mondani.

2022. febr. 3. 13:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!