Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szólnátok ha a párotok ezzel állna elő? 22/N
egy egész doboz szexjátékszerünk van. Mi imádjuk őket (pasiként írom)
De az tény, hogy sok pasi féltékeny és az egóját sérti, ha azt mondod, akár virág nyelven is, hogy ő nem a legtökéletesebb ember és szerető, az ujja/nyelve/farka nem elég az extázishoz.
Ha a te pasid is ilyen, féltékeny még a zuhanyrózsára is, akkor nem lesz siker. De attól még érdemes közösen elmenni boltba, mert nem csak műfarkakat/vibrátort lehet venni, vannak jelmezek és bilincsek is, arra nem lehet féltékeny.
u.i.: mivel már sok pénzt költöttünk erre, egy tanács: NE VEGYETEK GAGYI CUCCOT! Ha nincs pénz minőségi cuccra, akkor felejtsd el, mert csak pénzkidobás az ablakon. Ja és síkosító szinte mindenhez kell!
Ezek a jatekszerek hidegen hagynak, a beoltozos, na attol pl rohogogorcsot kapok mert ugyis tudom hogy bohockodas realista vagyok.
A harmast bevallalom barmely felallasban a negyest is, az eletszeru, mindenki akarja.
Ellenben a legtobben inkabb jatekokat vesznek meg noverke ruhat.
A szexbolt is sértő lenne a számomra, de a hármas vagy más párok beszervezése tuti váláshoz vezetne mert olyan nő aki nem érzi jól magát csak velem az mehet!
Viszont helyszinek változtatása az együttlétekre lehet használna.
F/42
Meglepődnék mivel szinte minden van 😁.
12# Nő vagy férfiként mondod ezt ?
Nyugodtan hozd fel neki a szexhsop látogatást !
Annyit meg hozzátennék hogy a 1 L 2 F fellálást kerülő férfiak önbizalomhiányosak ! Azért nem szeretnének plusz pasit mert mi van ha az idegennek nagyobb a farka ? Ha jobban élvezi a csaja/felesége az idegennel ? Aztán majd szépen megcsalja vele külön is a tudta nélkül ... ilyenekre gondolnak a nyomik! Én azt ajánlom az összes ilyen kapcsolatban levő nőnek ha előkerül ez a probéma inkább dobja ki a kisfarkú pasast.
Exemnek volt egy vibrije és én mondtam, hogy vegyük be a játékba és utána vettünk még ezt azt mindkettőnk elvezetéért.
A mostani barátnőmmelnsem bánnám ha ő hozná fel, bár én már kérdeztem, hogy szeretne-e valamit.
A többes felállás meg iszonyatosan adott kapcsolattól függ. Exemmel 2F1N felállásban is benne lettem volna, de mostanival még a 2N sem nagyon jutott eszembe és nem azért, mert annyira ki vagyok elegülve, csak nem olyan a helyzet.
Szerintem simán fel lehet hozni. Normális pasi megérti. Lehet neki is eszébe jutott, csak nem merte még mondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!