Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Látszik az egy fiún, ha szűz?
Figyelt kérdés
Ha igen akkor mikből lehet látni?
21 éves szűz fsz vagyok.:(
Szerintetek sincs már esélyem normális életre?
2018. nov. 27. 16:09
1/6 StevenUp válasza:
Nem minden esetben... Rajtam nem látszódott mert mindig is egy nagypofájú fazon voltam akit nem lehet zavarba hozni..
Minden csak hozzáállás kérdése.
2/6 A kérdező kommentje:
Zavarba engem sem nagyon lehet hozni.
Viszont csöndes típus vagyok, de ez gondolom a szextől sem fog változni.
2018. nov. 27. 16:13
3/6 anonim válasza:
Szerintetek sincs már esélyem normális életre?
....
4/6 anonim válasza:
A szűz fiúk bátrabban harcolnak háborús helyzetekben, mert nincs veszíteni valójuk, de egy olyan srác, akit otthon vár a barátnője, az nem meri nagyon az életét kockáztatni. Jó, mondjuk ez nem mindig igaz, de előfordult. Egy dokumentum filmben, például a Wehrmacht veterán tisztje ezt állította... Csak ő nem azt mondta, hogy szüzek, hanem hogy "nőtlenek".
5/6 anonim válasza:
addig nem mondom meg hogy szűz vagy míg meg nem szólalsz
eza s tipikus önsajnáltatás
sírba visz
"nincs esélyem normális életre"
Ember 21 éves vagy előted az élet
annyit kefélgetsz még amennyit nem szégyelsz.
csak ezt a Tesze-Tosza stílust hagy el
mert komolyan mondom ez a duma Pina szárító
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!