Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Látszik az ha valaki már nem szűz?
Figyelt kérdés
Úgy értem külső szemlélő észreveszi-e. Rokon, barát, stb...2018. nov. 5. 23:07
2/11 A kérdező kommentje:
Viselkedésen esetleg?
2018. nov. 5. 23:15
3/11 anonim válasza:
Nem látszik. Mármint szerintem rokon se sejtheti, max ha párkapcsolatban van az illető akkor egy idő után sejthető, hogy nem aludni járnak össze. De így viselkedésén nem látszik senkinek szerintem.
4/11 anonim válasza:
Bátrabban,felszabadultabban viselkedik! Mert olyan,mint ha megszabadult volna egy tehertől.
De ezt nem feltétlen tudják a szülők,barátok. Csak az aki tudhat esetleg róla.
Na j
5/11 A kérdező kommentje:
2018. nov. 5. 23:29
6/11 anonim válasza:
Szerintem a viselkedésén látszik (főleg ahogy bizonyos dolgokhoz hozzááll vagy bizonyos dolgokról beszél), én legalábbis erről vettem észre egy barátomnál (és igazam volt).
7/11 anonim válasza:
Ha szexre kerül a sor sokkal bárortalanabb.
20 L
8/11 anonim válasza:
Lányokon se átszik, de eldicsekednek vele.
9/11 anonim válasza:
Én sokkal vadabb lettem az első szex után
Bátrabb, lazább. Azelőtt alig mertem szóbaállni emberekkel, a szemükbe nézni még kevésbé
De miután megvolt az első pasi, az ismerőseim is észrevették mennyire felszabadult lettem
10/11 anonim válasza:
viselkedés főleg, mint amikor te már prezentáltál vagy csináltál nyitó beszédet 200 ember előtt nem is egyszer, akkor számodra nem probléma felemelned a hangodat egy társaságban, míg akik ezt sosem csinálták, már akkor összeszarják magukat, ha 20 embernek kell elmondaniuk, hogy melyik teremben lesz az előadás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!