Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lanyok hany eves korotokban probaltatok ki eloszor az analis szexet es hany evesen elveztetek is?
Figyelt kérdés
2018. nov. 26. 17:07
2/11 anonim válasza:
18, aztàn sokàig nem akartam.
30 évesen, amikor jelenlegi pàrommal összejöttem, akkor jöttem rá, hogy az bizony nagyon jó. :)
Úgyhogy immàron 4 éve nincs ellenemre, sőt.
3/11 anonim válasza:
24
kellemes volt de nem lett orgazmusom tőle
24N
4/11 anonim válasza:
Azt hiszem 15-16 . Nem volt rossz , óvatosan kell . De volt amikor fájt és akkor abbahagytuk . De annyira nem tudom élvezni , hogy el is élvezzek 😁
5/11 Edina 8103 válasza:
26-voltam,de nem élveztem!Nagyon fura volt!
Persze, akkor még csak kezdő voltam!
6/11 anonim válasza:
18 évesen kezdtem el és pár alkalom után már élveztem is
7/11 anonim válasza:
15 évesen és már az elején élveztem, elélveztem.
8/11 anonim válasza:
Még soha nem próbáltam, mert eddig minden barátom mereven elzárkózott a felcsatolható pénisz gondolatától.
(Még prosztata masszázst sem akartak, nehogy azt, én meg nyilván nem erőltettem.)
9/11 anonim válasza:
16-17 éves koromban, és nem sokkal rá élveztem is :)
10/11 anonim válasza:
17 évesen akkor sem volt kellemetlen , semmi extra emgedem a páromnak mikor alarja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!