Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A halál pillanata, valóban olyan mint az orgazmus, mint elélvezni?
2x hoztak vissza a klinikai halál állapotából. A kérdés gondolom hogy erre utal,ha reálisan,s gyakorlatiasan nézzük.
Én amikor magamhoz tértem nem éreztem mást. Csak azt hogy egy lélegzetvétellel a világot magamba tudnám szippantani. Akkora üresség lett bennem.Mint ha az összes rossztól megszabadultam volna.
Magyarán egy hatalmas megkönnyebbülést éreztem. Nekem az új élet érzése fogalmazódott meg bennem.
Ha lehet hasonlatot vonni a között amit akkor éreztem. S egy orgazmusom átélése között?
Mindkettőnek van egy eufórikus hatása. Talán ezt magyarázzák félre sokan. Ezt az eufórikus érzést.
A fulladásos halálról hallottam valahol ezt, hogy mikor föladod a küzdelmet, és beszívod a tüdődbe a vizet, akkor eufóriát érzel.
Halálkor sok minden lejátszódik az agyban, de nem hiszem, hogy orgazmus lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!