Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaz az hogy a nők nagyobb része a 30-as évei végén kezdi el igazán igényelni és élvezni a szexet?
Az a furcsa ellentmondás hogy a nők többsége azért a 20-as éveiben a legvonzóbb, magyarul a 20-as éveiben van a toppon, akkor a legkívánatosabb szexuálisan is, ehhez képest azért sajnos akkor sok nő 10-15 évvel később igényelné a szexet igazán.
Van olyan hogy akkor meg már nehezen talál erre partnert?
18 vagyok és igénylem a szexet. :D Egészen biztos vagyok benne, hogy rajtam kívül még egy csomó másik fiatal lány/nő.
"Igazán 30-40 után kezdik élvezni a szexet"...
Ezt nem tudom. Nem vagyok még annyi idős. De eddig is élveztem. Ha még ennél is jobb lesz akkor gyorsan legyek 40. :D
A 18 éves válaszoló a szexnek csak egy eltorzult változatát ismerheti, amit a mai tinifiúk tudnak "nyújtani".
Pont ezért élvezhetik a nők 30 felett a szexet, mert jó esetben nem egy tejfelesszájú tini lúzerrel dugnak, mint a tinilányok, hanem egy igazi férfival, akinek a punci nem ismeretlen már.
3 Honnét tudod hogy 18 évesen nem az idősebbekre bukik és 30 éves a pasija?
Elég szűk látókörü vagy.
Mai 18 éveseknek nincs 30-as pasija, az esetek többségében. A tinilányok sem veszik jó néven többnyire, ha egy olyan korú fazon nyomul.
A két korosztály elkülönült egymástól. Ráadádul egy 30-as férfinak miért is kellene egy tinilány, aki kis túlzással a lánya lehetne? Ismerek egy 30 körüli pasit egyébként, aki csak a tinilányokra bukik, de nem is csodálom, mert az idősebbeknek nem kell.
Az érett férfiak érett nőt választanak, vagy ez ellen van kifogásod, 77%-os?
Akkor miért van az hogy minden házas 40-es férfi fiatal tinikkel szexel?
Ébredj már fel és kellj fel a szobádból majd menj ki a valóságba.
8-as:
Azok a 40-es fazonok tiniprostikhoz járnak. Egy rakás 18-19 éves kiscsaj hirdeti magát, dugnak azok mindenkivel a pénzért. De remélem te sem gondoltad komolyan, hogy az átlag gimnazista lány jó szívvel fogadja, ha egy 40-es, már kissé őszülő pasi, aki az apja lehetne, ráhajt.
Természetesen lehet kivétel. De az esetek többségében nem ez a helyzet.
Azok az idősebb pasik, akikkel dugnak a 18 éves tinilányok, ALAPBÓl olyan típusú pasik, akik egymás után kefélik a nőket, értenek a lányok elcsábításához. Ebből fakadóan, azok a fazonok válogatni is tudnak, ezért az érett 18 éveseket dugják, akik alkalmasak arra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!