Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Erényöv hordatását hogyan beszélhetnénk meg a párommal?
Háááát, ez így nehéz. Nem tudom hogy a feleséged mennyire nyitott szexuálisan új dolgokra, vagy arra, hogy domináns legyen a szexben. Rögtön azzal indulni hogy erényöv kicsit meredek ha korábban nem kalandoztatok a "perverzebb" szexuális dolgok felé egyáltalán. Van pár ötletem amivel esetleg felkeltheted az érdeklődését, de akkor is benne van a pakliban az, hogy ő erre egyszerűen nem vevő és kész.
Az orgazmus megtagadáshoz nem kell rögtön erényöv. Játsszátok el azt, hogy ő téged kézzel vagy orállal izgat, de leáll mielőtt eléveznél, kis szünet aztán újra. Keményebb és menetre készebb leszel egy fél óra ilyen izgatás után, mint valaha. ezzel kezdhetnéd el megmutatni, hogy izgatás azonnali elélvezés nélkül csak fokozza az izgalmadat és hogy mennyire kívánod őt. Ha erre vevő, akkor lehetne csinálni később egy olyan napot, ami csak róla szól. Lehetőleg úgy, hogy kettesben vagytok, gyerekek nélkül. Előre le lenne fixálva, hogy izgathat ahogy akar, de neked tilos aznap elélvezni, neki pedig ahányszor csak akarja és ahogy akarja. Ez az egész nap arról szól, hogy lesed minden kívánságát, szexuálisan és általában egyaránt. Fontos, hogy ne vidd túlzásba. Tudom is én, ha sose csináltatok ilyesmit ne indítsd a napot azzal hogy lemész kutyapózba vagy úrnőmnek szólítod. Csak annyit, amivel ő is kényelmes. A lényeg az, hogy neki kivételesen élvezetes nap legyen.
A nap végén aztán meg lehet beszélni, hogy neked mennyire jó volt ez így, hogy mennyire fokozza a vágyadat az, hogy ő irányított és hogy a szex az ő élvezetéről szólt és nem a tiedről. Itt lehet felhozni azt, hogy az erényöv nem arról szól, hogy innentől nincs szex vagy hogy nem fogod neki "betenni". Arról szól, hogy akkor és csak akkor és úgy van szex amikor és ahogy ő akarja. Ha ő azt szeretné hogy jó alaposan döntsd meg, ott a kulcs, bármikor kinyithatja az övet. Ő igen, te nem. Itt érdemes elmondani hogy téged mennyire felizgat a gondolata is, hogy többé nem te uralod a saját szexualitásod.
Lehet persze, hogy erre is azt mondja, hogy ez neki nem kell. Azt el kel fogadni. Viszont sokkal jobb esélyed van azzal, ha fokozatosan rávezeted, hogy ez NAKI (és nem csak neked) miért is lehet jó, mintha csak előjössz azzal, hogy te szeretnél erényövbe zárva lenni. Mert ez utóbbiból egy laikus embernek annyi jön le hogy "ehh, most komolyan azt akarja a párom, hogy zárjam egy ilyen vacakba és sose legyen normális szex? Ebben mi a fene jó nekem?"
"Mert szeretem, mert gyerekeink vannak, mert sok egyéb értéke van, mert szeretnék hűséges maradni a kimondott szavamhoz,még akkor is ha akár hosszabb időn át kényelmetlen helyzetben is kell élnem."
"Nem vagyok büszke rá de ez vonz évek óta nagyon erősen. Úgy szeretném ilyen módon is teljesen odaadni magamat a feleségemnek. Nagyon izgató lenne tudni, hogy örül annak a női erőnek, amivel bír felettem."
-> pont ugyanezeket mondd el neki...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!