Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogy beszelhetnénk meg ezt?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy beszelhetnénk meg ezt?

Figyelt kérdés

Sziasztok. ( 23 f )

Barátnőmmel fel éve vagyunk együtt és nagyon boldogok vagyunk. Komolyan gondoljuk a kapcsolatunkat és vannak közös terveink. A helyzet az, hogy már 5. Napja késik neki a menstruációja. Holnap viszek neki tesztett. 3 db. Azt mondta régebben és most is hogy ő nem szeretne most gyereket, " ő is gyerek még hogy akarhatna". Én abszolút abortusz ellenes vagyok, kórházi gyakorlataim során se mentem be abortusz műtétre, csak normál és császár szulesre. Ha meg arról van szó hogy az én gyerekem vetettné el valaki abba én " Bele halnék " nem tudnám feldolgozni. Én nagyon szeretem a barátnőm és úgy gondolom hogy mind a két szülői háttérrő meg lenne a támogatás, hogy nem lenne nehéz annyira mint abba Bele gondolunk hirtelen.

Szóval a kérdés adott. Mit mondhatnek neki, hogy ne vetesse el ?

Ő is 23 éves.

2015. szept. 1. 18:48
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
először várd meg a tesztet, hogy tényleg terhes-e.
2015. szept. 1. 18:50
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Semmit,ha tényleg terhes.

Aki nem akar gyereket,ne eröltessük már rá.

2015. szept. 1. 18:51
 3/11 A kérdező kommentje:
Ez igaz, de arra az esetre ha a teszt pozitív. Azt azonnal ott kellesz megbeszéljük, ha nem is, pár nap csendes pihenőt biztos kérne gondolkodni. Egyébként ilyenkor a szülők nagyon elitelik a férfit ? Engem nagyon kedelvelnek2, tudják és látják mennyire szeretem a lányukat.
2015. szept. 1. 18:51
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
ha ő még nem akar babát,akkor ne erőltesd rá az akaratod! nem te fogod 9 hónapig hordani a gyereket a hasadban és (gondolom) nem te fogysz otthon maradni vele x évig.ne tedd tönkre a barátnőd életét!
2015. szept. 1. 18:54
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem sem tanácsos ráerőltetni a dolgot...

Lehet meg fogja bánni, ha elveteti a gyereket, de ő döntése.

Neked támogatnod kell minden esetben.

Ha valaki nem elég érett egy gyerekhez, az hosszútávra ki fog hatni, hidd el.

Mindenesetre én remélem ebben az esetben, hogy nem terhes és majd mikor legközelebb kerül nálatok témába a dolog, már ő is késznek érzi magát hozzá.

2015. szept. 1. 18:56
 6/11 anonim ***** válasza:
58%
szívtelen k*csög vagy, ha ráerőlteted.
2015. szept. 1. 19:26
 7/11 anonim ***** válasza:

Sok olyat láttam, amikor a csaj túl korán vállalt gyereket mert becsúszott és valamiért a megtartást mellett döntöttek. Gyors házasság, aztán pár évig rózsaszín köd, látszólag minden jó, aztán egyik napról a másikra összedőlt minden, mert rájöttek, hogy ezt elkapkodták, még fiatalok voltak hozzá, éretlenek, kihűlt a szerelem, aztán szét is mentek.

Ha a lány nem akarja, akkor ne próbáld rábeszélni. Túléled azt az abortuszt (ha lesz), abba még nem halt bele férfi.

2015. szept. 1. 19:44
 8/11 anonim ***** válasza:

Az ő teste. Egy terhesség teljesen átalakítja a nő testét, lényegében egy-két éven keresztül (a szoptatást is beleértve) egy másik élőlény HASZNÁLJA. A terhességnek emellett számos egészségügyi kockázata is van, szélsőséges esetben akár még életveszélyes is lehet. A terhesség és a szoptatás során a nő visszafordíthatatlan testi változásokon megy át (a melle, a hasa egészen biztosan változik, és szerencséje van, ha nem teljesen előnytelenné).

A terhesség megváltoztatja a nő életét is. A szülés utáni kb. három évben gyakorlatilag nincs magánélete, privát szférája, és később is csak apránként nyeri vissza.

A férfi, bármilyen támogató is, nem tudja átvállalni ezeket a terheket, ugyanis nem tud gyereket kihordani, szülni, szoptatni, nem tudja azt a korai kötődést biztosítani, amit az anya.

2015. szept. 1. 20:21
 9/11 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó, most szó szerint azt írtad hogy egy nő sohase vállaljon gyereket.

De ne értsétek félre. Én se szeretnék most gyereket.

Nekem is van egy évem meg az egészségügyi suliból.

Én csak azt mondom nem tudnék lemondani arról az emberről.

2015. szept. 1. 20:39
 10/11 anonim ***** válasza:
Hé, hé... ne erőltessük rá, oké, de a kérdező gyerekéről is van ám szó! Én NAGYON zokon venném, ha kinyírnák a gyerekem a születése előtt. Garantált szakítás lenne.
2015. szept. 1. 22:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!