Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy beszelhetnénk meg ezt?
Sziasztok. ( 23 f )
Barátnőmmel fel éve vagyunk együtt és nagyon boldogok vagyunk. Komolyan gondoljuk a kapcsolatunkat és vannak közös terveink. A helyzet az, hogy már 5. Napja késik neki a menstruációja. Holnap viszek neki tesztett. 3 db. Azt mondta régebben és most is hogy ő nem szeretne most gyereket, " ő is gyerek még hogy akarhatna". Én abszolút abortusz ellenes vagyok, kórházi gyakorlataim során se mentem be abortusz műtétre, csak normál és császár szulesre. Ha meg arról van szó hogy az én gyerekem vetettné el valaki abba én " Bele halnék " nem tudnám feldolgozni. Én nagyon szeretem a barátnőm és úgy gondolom hogy mind a két szülői háttérrő meg lenne a támogatás, hogy nem lenne nehéz annyira mint abba Bele gondolunk hirtelen.
Szóval a kérdés adott. Mit mondhatnek neki, hogy ne vetesse el ?
Ő is 23 éves.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!