Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
40-50es férfiak, milyen gyakran találtok/kaptok meg 20 év körüli lányokat szexre?
Figyelt kérdés
2018. nov. 24. 12:25
2/14 anonim válasza:
Jó volna de csak hivatásos jöhet szóba.
3/14 anonim válasza:
26 éves nő vagyok gyakran megtalálnak..., néha megfűznek
4/14 anonim válasza:
hát én egyszer tudtamcsak megfüzni egy 20 éves csajt pedig nagyon jó lenne töbször iskicsit kipróbálnoi magam,pedig nem is vagyok olyan rosz férfi,devalahogy mégsem ,szóval egy apakomlekszusos lány jelentkezhetne:)40F
5/14 anonim válasza:
Én csak fantáziálni szoktam róla 22L
6/14 anonim válasza:
Nekem nagyon bejönne egy fiatal csajszi !
7/14 anonim válasza:
Nos ezért sza..á leszek pontozva.
Sok idő mire összejön.
Ha az első heteket átéled idegbaj nélkül. Akkor nyerő helyzetben vagy!
Kva sok türelem kell.
Meg tudd felvenni a ritmust. Én nekem már három ilyenkorú lány rágta meg az idegszálaimat.
A jó oldala. Az van bőven! De azt tapasztalja meg mindenki saját maga!
Ha türelmetle vagy akkor ne is vágyakozz egy ilyen lány után!
8/14 anonim válasza:
Én nagyon remélem, hogy 40-50-évesen nem ezzel leszek elfoglalva, és lesz egy olyan feleségem, akivel rendszeres lesz a szex még akkor is :)
9/14 anonim válasza:
Szerencsére nem vonzanak a fejletlen gyerekek inkább maradok a nőknél...
F/42
10/14 anonim válasza:
#4 Aki ilyen szépen helyesen tud írni ennyi idősen,az inkább minden nőt kerüljön!!!! Hogy lehet ksz-el leírni hogy komplexus?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!