Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki tudja megállni hogy ha nagyon fel van izgulva ne nyúljon magához?
Figyelt kérdés
Én masztiszünetet tartok, ez a 4. nap, de nagyon nehezen viselem, sose birom ki hogy ne nyuljak be a bugyimba megsimizni magam (persze nem élvezésig)
20 L
2018. nov. 24. 11:44
2/6 anonim válasza:
Én jól el vagyok látva akaraterővel ;)
26F
5/6 anonim válasza:
Minek kellene megállni ? Élvezem :) f
6/6 anonim válasza:
Én nem olyan régen hasonló maszti szünetet tartottam, 9 napig bírtam ki azt hiszem, hát elég durva volt. Volt, hogy egész nap csak vertem, éjszaka mindig úgy feküdtem le, hogy órákat vertem előtte. Bírtam volna még, de már nem volt kedvem ezzel eltölteni a napokat, egyszóval: erényöv. :D A nélkül nem tudnám kibírni ennyi időn át szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!