Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Tenyleg van olyan aki itt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tenyleg van olyan aki itt talalt szexpartnert? 18F

Figyelt kérdés
Vagy ez csak legenda.

2018. nov. 23. 06:39
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Mivel elég sokan vannak itt, valószínű, hogy a nagy számok törvénye miatt volt ilyen. Szerintem mondjuk biztosan vannak célirányosabb helyek, amik nyilván hatékonyabbak is.

De én nem ezért jövök ide, szóval részemről ez csak egy feltételezés.

2018. nov. 23. 13:39
 12/15 anonim ***** válasza:

komolyat és kevesebbet is

F

2018. nov. 23. 16:39
 13/15 anonim ***** válasza:
Igen, bár inkább sugarbaby volt az egyik a másik meg "sugarlady" mert már nem volt nagyon fiatal, majdnemek voltak már nekem is de aztán valahogy megszakadt a kapcsolat eltűntek. 39 f
2018. nov. 23. 20:24
 14/15 anonim ***** válasza:
44%
2 éve kettő - jóformán unokám korú - is lehetett volna, csak én nem álltam kötélnek.
2018. nov. 24. 17:11
 15/15 Ibron185 ***** válasza:

Még nem. De türelem kapcsolatot teremt! És ha valakik megismerkednek és egy tartalmas izgalmas titkos bújkálós kalanba csöppenek az egy igazi adrenalin bomba tud lenni a szürke hétköznapokban! Csudajó! 😀

42f

2018. nov. 24. 17:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!