Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire általános az hogy a nők szeretnek szopni?
A felesegem elott egy baratnom volt, o nem igazan szerette de siman megtette.
A felesegem eleinte nagyon nehezen vette ra magat es tobbszor halogatta.
Most ha kerem ra akkor megteszi de a szajaba nem szereti az anyagot, azt mondja hogy rosszul lesz tole mert rossz az ize.
Korabban lenyelte de akkor is fintorgott.
Azt mondja hogy szerinte a legtobb no nem szeret szopni.
O nem igenyli a nyalast de neha jol esik neki es meg is teszem.
Azért takarózik azzal, hogy a nők nagy része nem szereti csinàlni mert ő maga nem szereti.
Èn a magam részéről nagyon szeretem csinàlni, felizgat, de ahhoz ragaszkodom, hogy a szàmba, arcomra nem élvezhet. ( az anàlt sem vàllalom)
Èrzékeny vagyok a szagokra és az ízekre. De szerencsére passzolunk a férjemmel ebben is mert ő meg ugyan imàdja amikor csinàlom neki de élvezni nem is akar ilyenkor mert neki ez előjàték. Inkàbb szex végén belém ( hüvelybe) szeret lőni:))) De oda nagyon. Azt imàdom én is. Természetesen kölcsönös a dolog, a nyalakodàst is szeretjük mindketten. Na olyankor én pl nem tudom visszatartani és mindig orgazmus a vége:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!