Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire általános az hogy a nők szeretnek szopni?
A felesegem elott egy baratnom volt, o nem igazan szerette de siman megtette.
A felesegem eleinte nagyon nehezen vette ra magat es tobbszor halogatta.
Most ha kerem ra akkor megteszi de a szajaba nem szereti az anyagot, azt mondja hogy rosszul lesz tole mert rossz az ize.
Korabban lenyelte de akkor is fintorgott.
Azt mondja hogy szerinte a legtobb no nem szeret szopni.
O nem igenyli a nyalast de neha jol esik neki es meg is teszem.
Hát nekem nem menne, mert sajnos elhánynám magam. S félreéetés ne essék, nem a páromtól, nem a pénisztől. Csak én sokszor émelygek, így nem menne.
Statisztikai adatokkal nem tudok szolgálni. De sok nő megteszi a párja kedvéért, sok nő szereti, sokan utálják.
Eddigi tapasztalatok, elmondások alapján: Szopni a nők többsége szeret, vannak akik csak megteszik de nem szeretnek kimondottan és vannak akik nem szívesen teszik meg, mint a te esetedben. Szóval ez így szerintem nem igaz, hogy a legtöbb nő nem szeret szopni, de ezzel sajnos nem tudsz mit tenni, idővel azért változhat egy-két dologban a hozzáállása (ahogy a férfiak is sok új dolgot akarnak kipróbálni az idő múlásával).
A szájba élvezés, lenyelés ahogy észrevettem már sokkal megosztóbb. Van aki szereti mindenhogy, van aki csak hagyja, lenyeli de semleges, van aki utálja és nem szóba a szájba élvezés vagy lenyelés, és ezek kombinációja. Illetve vannak akik imádják az ondót mindenhol és mindenhogy. Itt viszont szerintem egyik verzió sincs többségben ez sokkal változóbb a nők körében mint a szopás maga.
Kb 20 nővel voltam az életben, közülük 1 volt az, aki egyáltalán nem szopott. Talán a kétharmaduk szívesen csinálta. Viszont kevés nő szopik tényleg jól, talán ötből egy.
Amúgy a kevés partnerszámú embereknél jellemző, hogy a kevés partnerszámú nők nem szeretik annyira szexet (ezért volt kevés partnerük, egy-kettő az életben még idősebben is), a kevés partnerszámú férfiak meg ugye nem túl jók a csajozásban, ismerkedésben (ezért volt kevés partnerük) és ugye olyankor nem is olyan top fajta nőket fognak ki, akik szeretik a szexet (szopást is).
Az miatt meg egyenesen idióta a feleséged, amiért azt mondja a legtöbb nő nem szeret szopni. Nyilván saját magát akarja mentegetni, meg azért mondja nehogy véletlenül eszedbe jusson, hogy "más nő szopna=más nővel kell szexelni".
28/F
Én szeretek szopni. :)
A mélytorkozás nem megy de élvezetből csinálom.
Élvezni pedig legtöbbször a számba élveznek.De kérni szoktam hogy oda mert számomra izgató.
Volt hogy az exem csak spontán megkért mikor sétáltunk és akkor is odaélvezett mert féltem hogy olyan lesz a ruhám.
22/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!