Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tesztek ha nincs senkitek de már nagyon kívánjátok a szexet?
Figyelt kérdés
23L szűz, maszti nem sokat segít.
Privátban nem ismerkedek.
2018. nov. 22. 15:53
11/32 A kérdező kommentje:
Marha kreatív itt mindenki...:)
2018. nov. 22. 16:15
12/32 anonim válasza:
Hiába kreativak,ha elzárkozol:)
13/32 anonim válasza:
23 éves szűz lány vagy, még jó hogy kívanod. Most mit mondjunk. Maszti nem segit, esetleg próbáld máshogy! Gondolom csak úgy lefeküdni nem akarsz egy random sráccal.
14/32 anonim válasza:
Keress vaslakit, akivrl szexelhetsz. Nagyon könnyű dolgod van.
15/32 anonim válasza:
Én apróhirdetést szoktam feladni, mindig van jelentkező bőven.
17/32 A kérdező kommentje:
Ha nem megy a komoly válasz, akkor legyetek szívesek ne kommenteljetek. Nagyon idegesítő. Köszönöm.
2018. nov. 22. 16:53
18/32 anonim válasza:
A válaszok komolyak. De ha sem szexelni nem akarsz, sem chatelni, s a masztiban sem próbálsz ki újat, akkor mégis mit szeretnél.
Amúgy elterelem a figyelmem a szexről, amennyire csak tudom. Lefárasztom magam, sokat mozgok meg ilyenek, hogy kevésbé legyek kivános.
19/32 A kérdező kommentje:
#18 Akarok szexelni de nem akárkivel. :D
Igen, az, hogy eltereled a figyelmed az komoly válaaz. Ilyeneket várok.
2018. nov. 22. 17:00
20/32 anonim válasza:
Jó. Csak senki nem tudhatja milyen válaszra vágytál. Vkinem igenis komoly a keres szexpartnert meg ilyenek.
Megértem, én sem csak úgy akárkivel szeretnék lefeküdni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!